NIŽU SE PRETNJE KRVNOM OSVETOM NA GODIŠNJICU MASAKRA NA CETINJU: I baka ubijenih DEČAKA objavila STRAVIČNU PORUKU!
Majka i sinovi ubijeni u masakru na Cetinju, Foto: FACEBOOK/SCREENSHOT

OSVANULE PRETNJE

NIŽU SE PRETNJE KRVNOM OSVETOM NA GODIŠNJICU MASAKRA NA CETINJU: I baka ubijenih DEČAKA objavila STRAVIČNU PORUKU!

Vuk Borilović je kobnog dana hicima iz puške upravo u kući koja je sada spaljena, prvo ubio svoju podstanarku Natašu Martinović Pejović i njena dva sina, Mašana (11) i Marka (8), a potom nastavio krvavi pir na ulici

Objavljeno:

Danas se navršava godinu dana od masakra na Cetinju, u kojem je Vuk Borilović ubio 10 ljudi. Na godišnjicu zločina u kojem su prvo stradale Nataša Martinović i njena dva sina, na društvenim mrežama osvanule su pretnje krvnom osvetom.

Cetinjanin M. M, kome su u krvavom masakru na Cetinju ubijeni supruga i dvojica sinova, na prvu godišnjicu zločina objavio je na Fejsbuku uznemirujuću poruku i snimak koji nagoveštavaju mogućnost krvne osvete.

Krvna osveta
foto: Printscreen/Facebook

Na istoj mreži oglasila se i majka i baka ubijene žene i dečaka, V.P, koja je navela da će se "crni barjak će na kuću viti, ili je neće biti".

- Živite li neljudi, crni vi se dani pišu za sve njihove teške muke, za nevino prolivenu krv. Mislite da će vreme da leči naše teške rane, ne one su sve dublje i teže, a da bih ublažili vi nam dugujete njihovu krv. Nema te države koja će me zaustaviti u mojoj nameri. Nisam ja rodila i podigla moju Natašu da joj vi uzmete život i živote moga Mašana i Marka. Crni barjak će vi na kuću viti ja vi se kunem il me neće biti. Ja sam spremna da moju sreću osvetim, kunem vi se njihovim teškim ranama, njihovim nevinim dušama.Anđeli moji, počivajte u raju, a ja moje obećanje ću ispuniti, vi znate da vas nikada prevarila nisam - piše, između ostalog, u objavili majke i bake ubijene žene i dece.

Krvna osveta, Cetinje
foto: Printscreen/Facebook

Vuk Borilović je, podsetimo, kobnog dana hicima iz puške upravo u kući koja je sada spaljena, prvo ubio svoju podstanarku Natašu Martinović Pejović i njena dva sina, Mašana (11) i Marka (8), a potom nastavio krvavi pir na ulici.

Zatim je ubio i Natašinog kuma Milana Mitrovića (37), svog ujaka Gorana Đurišića (54) i komšije Rajka (56), Dimitrija (81) i Danicu Drecun (74). Na kraju je usmrtio i sestre Danijelu (51) Aleksandru Radunović (52), dok je šest osoba ranio.

1 / 7 Foto: Printscreen/youtube/MediaBiro

Nakon što je ubio deset i ranio šest ljudi, Vuk Borilović je i sam ubijen. Vatru na njega otvorila je policija, čiji jedan metak ga je pogodio, dok je ostalih pet ispalio meštanin koji pokušao da spreči ovaj krvavi pir.

Bonus video:

00:13

PRVI SNIMCI - Cetinje, ubijeno vise osoba

(Espreso/ Blic)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.