"DANAS JE TVOJ DEVETI ROĐENDAN, A TEBE NEMA SINE!": Reči oca dečaka UBIJENOG u masakru na Cetinju KIDAJU DUŠU!
Vuk Borilović, Foto: Facebook, Printscreen

tragedija

"DANAS JE TVOJ DEVETI ROĐENDAN, A TEBE NEMA SINE!": Reči oca dečaka UBIJENOG u masakru na Cetinju KIDAJU DUŠU!

Ispod ove njegove objave samo su se nizali komentari podrške i utehe Martinoviću kome je stanodavac u trenu ubio celu porodicu, ali i kuma koga je zamolio da ide da vidi šta se to dešava kod njega kući

Objavljeno:

Marko Martinović (8) sa Cetinja koji je među prvima ubijen u krvavom piru Vuka Borilovića (35) sa svojom majkom Natašom (35) i bratom Mašanom (11) danas bi napunio velikih devet godina, ali mu pomahnitali ubica presudio iz lovačke puške 12. avgusta prošle godine.

Borilović je, da podsetimo, tog kobnog dana nakon što se navodno vratio iz crkve prvo ubio svoje podstanere majku i dvoje dece, zatim je ubio još sedmoro prijatelja, komšija i rođaka, dok je njih šest ranio u naselju Medovina na Cetinju. Kada ga je crnogorska policija opkolila izrešetan je sa pet hitaca.

Porodica Martinović povodom Markovog rođendana na društvenim mrežama objavila je niz njegovih fotografija, ali i video snimaka sa prethodnih rođendana gde su mu uputili potresne reči.

- Dolaze neki dani, trenutci koje nisam u najgorim snovima zamišljao bez tebe. Danas je jedan od tih dana, tvoj deveti rođendan, a tebe nema sine. Ali i danas na tvoj rođendan kao i svaki drugi dan ti si sa mnom. Srećan ti rođendan sine, zagrli majku i brata onako snažno kako si ti samo znao. Volim vas - napisao je neutešni otac Miloš Martinović.

Ispod ove njegove objave samo su se nizali komentari podrške i utehe Martinoviću kome je stanodavac u trenu ubio celu porodicu, ali i kuma koga je zamolio da ide da vidi šta se to dešava kod njega kući.

Natašina majka i baka ubijenih dečaka takođe, se oprostila od njih i unuku poželela rođendan.

- Ooo, moj Marko, ne greje sunce žarko. Probudi se nano moj danas na rođendan tvoj. Tvoj je život surovo stao, a osam godina si samo imao. O, krvnici što uradište što ga tako malog ubiste. Mi sa tobom biti nećemo, ti ćeš majku i brata zagrliti i s njima rođendan ćeš slaviti. Male li su godine tvoje, o muke moje - napisla je na početku posta neutešna baka, a zatim dodala:

Cetinje
foto: Printscreen/Youtube/Pobjeda

- Pred krvnika ti si stao i u oči ga pogledao. Oči su ti plave kao more, postao si junak Crne Gore. Mučenici moji, uz vaša imena samo ponos stoji, vi rođendan sa anđelima proslavite i čvrsto se zagrlite, a mi ćemo vam poljupce slati i za vama večno tugovati. Srce za vama teško pati, nećete nas više na rođendan zvati. Doći ćemo kod vaše večne kuće i tražiti nemoguće, da nas grle tvoje ručice male teške muke na nas su pale.

Neutešna baka zatim se obratila porodici Borilovići, čiji je potomak napravio nezapamćeni masakr u novijoj istoriji.

- O, krvnici dom vam se iskopao. Krvnici misle da su bezbedni i da se vreme oduži. Ne, krvnici, osveta se hladna služi i životnu ću bitku biti. Nikad vam neću oprostiti, život ću vam uništiti. Znam da ste u raju, ne brinite sreće moje i krvnicima će doći kraj - napisala je netešna žena.

Bonus video:

01:19

Cetinje dan nakon masakra pokrivanje, kuca, umrlice, prazne ulice...

(Espreso/Kurir)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.