"SINE MOJ DOŠAO JE JOŠ JEDAN ROĐENDAN DA TE NE MOGU ZAGRLITI": Bolne reči oca dečaka UBIJENOG u masakru na Cetinju
Žrtve masakra na Cetinju, Foto: Kurir/Privatna arhiva

pretužno

"SINE MOJ DOŠAO JE JOŠ JEDAN ROĐENDAN DA TE NE MOGU ZAGRLITI": Bolne reči oca dečaka UBIJENOG u masakru na Cetinju

Potresna poruka oca ubijenih dečaka u masakru na Cetinju

Objavljeno:

Miloš Martinović, otac Mašana (11) i Marka (7) koji su 12. avgusta 2022. zverski ubijeni u masakru, kao i njihova majka, a njegova supruga Nataša (35) oglasio se na društvenim mrežama povodom rođendana starijeg sina.

Neutešni čovek tog krvavog dana ostao je bez cele porodice, a njegovu tugu i bol neretko podeli sa svojim pratiocima na društvenim mrežama gde objavljuje tužne stihove, njihove srećne porodične fotografije.

Tako je bilo i juče kada se oglasio povodom 12. rođendana svog sina Mašana, koji bi da ga ubica Vuk Borilović (35), inače njihov gazda stana koji su iznajmljivali nije ubio.

"Još jedan rođendan da te otac ne može zagrliti"

Žrtve masakra na Cetinju
Žrtve masakra na Cetinjufoto: Kurir/Privatna arhiva

- Sine, Maške moj, došao je još jedan rođendan da te otac ne može zagrliti i poželeti ti da mi živiš još dugo... tvoj 12 rođendan - napisao je u potresnoj poruci otac brutalno ubijenog dečaka i dodao:

- I danas ću zagrliti hladnu ploču vaše večne kuće, nadajući se da ćete čuti moje želje, moje jecaje da mi vas Bog vrati. Zašto me živote ne pogledaš u oči, pogledaj me ako snage imaš, pogledaj me pa mi reci zašto mi uze sve što volim!?

Ovu tužnu i srceparajuću rođendansku čestitku Miloš Martinović je objavio uz niz fotografija na kojima je njegov stariji sin nasmejan, gde pozira s njim ili sa na fudbalskom terenu.

Komentari koji prate ovu objavu kidaju dušu, a ovo su samo neki od njih:

1 / 6 Foto: Kurir/Privatna arhiva

- Šta reći, a ne zaplakati... Srećan rođendan Mašane naš lepi, budi nam dobro na tom nekom lepšem mestu i neka te anđeli čuvaju zajedno sa bratom i mamom - piše u jednom od komentara, dok je baka dečaka i majka ubijene Nataše Martinović takođe, napisala tužnu poruku.

- Tuge naše bez leka, kako da živimo bez vas. Kako da vaš Roki bude srećan, kada ste vi bili njegova sreća - napisala je neutešna žena.

Inače, u nedelju je opet bila organizovana tužna povorka od mesta zločina u cetinjskom naselju Medovina do centra grada gde su okupljeni, ožalošćene porodice žrtava nosile njihove uramljene fotografije obučeni u crnini.

Podsetimo, Vuk Borilović (35) kobnog 12. avgusta prošle godine počinio je najveći masakar u novijoj istoriji Crne Gore kada je nakon što se navodno, vrati iz crkve uzeo pušku i počeo svojoj krvavi pir, u kome je ubio njih 10, a ranio šest osoba. Masovni ubica je lišen života posle zločina nakon što ga je lokalna policija opkolila i sasula pet hitaca u njega i na taj način zaustavila još veću tragediju.

Bonus video:

01:17

Kuća strave u kojoj je počinjen jeziv masakr na Cetinju - pokrivalica

(Espreso/ Kurir)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.