PLATIO SAM MLADU ALBANKU 3.000 EVRA, A ONA POBEŽE POSLE 17 DANA: Neverovatna ispovest mladoženje iz Crne Gore
Foto: Giphy

balkanski skandal

PLATIO SAM MLADU ALBANKU 3.000 EVRA, A ONA POBEŽE POSLE 17 DANA: Neverovatna ispovest mladoženje iz Crne Gore

- Kada smo stigli tamo pokazali su nam potpuno drugu devojku jer je moja izabranica navodno bila kod rođaka u posjeti. Ona je bila mnogo stara i sa hendikepom, pa smo se dogovorili da dođemo opet za dve sedmice - priča čovek iz Rožaja
Objavljeno: 08:07h

Drugi čovek iz okoline Andrijevice tvrdi da je dao 10.000 eura, ali da se još nije oženio.

- Izvarali su me ljudi. Najmanje osam puta sam putovao do Albanije. Sada mi se čini da je to uhodani lanac prevare u kojem učestvuju i naši ljudi i Albanci. Zarađuju na tuđoj nevolji, bog ih kaznio - priča on.

On je jednom uspeo da dovede Albanku za koju je platio 3.000 eura.

- Prvo sam išao da se upoznamo, pa da je zaprosim. Takvi su običaji. Čak je i njena familija dolazila da vidi gde živim. Treći put sam otišao da je dovedem kući. Nakon 17 dana je pobegla, ne znam kako. Vjerujem da sam i tada bio prevaren jer sam kasnije čuo da postoje agencije u Skadru i da se njima plaća deo novca za devojke koje se navodno udaju, a posle pobegnu - rekao je on za Vijesti.

Jedan Bjelopoljac, navodna žrtva prevaranata, kaže da je razmišljao da se obrati policiji, nakon što je ostao bez 2.000 eura i neveste, ali da su ga prijatelji nagovorili da to ne čini:

- Rekli su mi da bih u tom slučaju mogao krivično da odgovaram za trgovinu belim robljem. Ko zna kako bi policija protumačila tu priču. Pretpostavljam da ni drugi ne prijavljuju iz istog razloga, ili zato što ih je sramota da se za to čuje - priča on.

(Espreso.co.rs/Vijesti.me)

counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.