PLATIO SAM MLADU ALBANKU 3.000 EVRA, A ONA POBEŽE POSLE 17 DANA: Neverovatna ispovest mladoženje iz Crne Gore
Foto: Giphy

balkanski skandal

PLATIO SAM MLADU ALBANKU 3.000 EVRA, A ONA POBEŽE POSLE 17 DANA: Neverovatna ispovest mladoženje iz Crne Gore

- Kada smo stigli tamo pokazali su nam potpuno drugu devojku jer je moja izabranica navodno bila kod rođaka u posjeti. Ona je bila mnogo stara i sa hendikepom, pa smo se dogovorili da dođemo opet za dve sedmice - priča čovek iz Rožaja
Objavljeno: 08:07h

Velika afera u Crnoj Gori podigla se ovih dana posle članka u "Vijestima", u kojem se otkriva da je nekoliko muškaraca sa severa ove države ostalo bez po nekoliko hiljada evra, koje su potrošili da bi "kupili" mlade iz Albanije, ali i bez mladih.

Oni, kako pišu Vijesti, ne žele da im se ime pominje zbog navodne sramote.

Tako jedan čovek iz okoline Rožaja tvrdi da je dao 2.500 evra kako bi se oženio devojkom iz okoline Skadra, ali da nevestu nikada nije video.

Četiri njegova prijatelja oženjena su Albankama.

- Pokazale su se kao dobre žene, majke i domaćice. Naše žene neće na selo, pa sam odlučio da i ja dovedem Albanku. A za to treba "posrednik", neko ko zna njihove prilike i ko će da garantuje za vas i prevodi. Tako sam došao do čoveka iz Andrijevice za kojeg su mi rekli da se tim poslom uspješno bavi godinama - priča Rožajac, i kaže da mu je "posrednik" tražio 3.000 evra koje bi navodno dao nevestinoj porodici:

- Dao sam mu 2.500 evra jer sam trenutno imao toliko, a ostatak je trebalo da mu dam po obavljenom poslu. Doneo mi je fotografije potencijalnih nevesta. Odabrao sam jednu i krenuli smo u neko selo pored Skadra. Kada smo stigli tamo pokazali su nam potpuno drugu devojku jer je moja izabranica navodno bila kod rođaka u posjeti. Ona je bila mnogo stara i sa hendikepom pa smo se dogovorili da dođemo opet za dve sedmice. U međuvremenu mi je "posrednik" rekao da se porodica predomislila jer sam ih navodno uvredio, te da su pare ostale kod njih. Tražio mi je još para kako bi me upoznao sa drugom devojkom, ali sam izgubio poverenje u njega.

counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.