O, jado jadni! Načelniku policije drpili pištolj!
Foto: Profimedia

sve je moguće

O, jado jadni! Načelniku policije drpili pištolj!

Njen pištolj CZ 9mm sa municijom i službenu legitimaciju lopovi su pokupili u vreme dok je ona bila u komšiluku za slavskom trpezom
Objavljeno: 09:51h

Njen pištolj CZ 9mm, sa municijom i službenu legitimaciju, lopovi su pokupili u vreme dok je ona bila u komšiluku za slavskom trpezom. Zajedno sa policajkom na slavi bili su i njeni roditelji, pa je, da stvar bude još gora, bez pištolja, i to dva, ostao i njen otac.

foto: Printscreen youtube/jugovojnik

- I ovaj slučaj govori da razbojnici ne prezaju ni od koga i da svako može biti njihova meta. U neka ranija vremena bilo je gotovo nezamislivo da lopov ukrade policajcu pištolj, municiju ili legitimaciju. Naravno da to uznemirujuće deluje na građane, koji očekuju da ih policajci štite od tih kradljivaca i razbojnika - kaže za "Novosti" penzionisani policijski ekspert sa dugogodišnjim stažom na rasvetljavanju ovakvih i sličnih dela.

Nesaglediva opasnost

Naš sagovornik upozorava da bi nesaglediv problem mogao tek da usledi, ukoliko su kriminalci tipovali ovo oružje u nameri da izvrše neko teško krivično delo, odnosno razbojništvo. Bez obzira na to da li je službeno oružje u vlasništvu MUP RS, koje se nalazilo na zaduženju kod policijskog službenika, možda i preprodajom završi u rukama razbojnika, koji bi neko teško krivično delo izvršili u Srpskoj, u Federaciji BiH, ili izvan granica Bosne.

(Espreso.co.rs / Novosti)

counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.