O, jado jadni! Načelniku policije drpili pištolj!
Foto: Profimedia

sve je moguće

O, jado jadni! Načelniku policije drpili pištolj!

Njen pištolj CZ 9mm sa municijom i službenu legitimaciju lopovi su pokupili u vreme dok je ona bila u komšiluku za slavskom trpezom
Objavljeno: 09:51h

U Prnjavoru lopovi više ne biraju žrtve, kradu i službeno oružje, sve sa municijom. Dok su pljačkali deset domaćinstava, lopovi su stigli i do kuće policijskog funkcionera i opustošili je.

OK, znate da Espreso ima aplikaciju. Niste znali da je od danas još bolja!

U nedavnom pustošenju desetak prnjavorskih gradskih domaćinstava, na meti lopova u Ulici Vuka Karadžića našla se i kuća M. K, načelnika banjalučkog odeljenja u sektoru policije MUP RS.

RODITELJI U STRAHU Maskirani muškarac ispred škola presreće decu!

Da slučaj bude skandalozniji i zamršeniji, osim zlata i drugih dragocenosti, kradljivci se nisu libili ni da ukradu načelnikov službeni pištolj! Naprotiv, pokupili su i municiju koju su zatekli.

Policija se nije oglašavala po ovom slučaju, ali "Novosti" saznaju da je pokrenuta istraga koja bi trebalo da otkrije ko je ukrao, odnosno u čijim rukama je završio pištolj načelnika policije.

foto: Stock

Ovo, inače, nije jedini skori slučaj "razoružavanja" policijskih službenika u gradu podno Ljubića i Motajice. Ne tako davno, kako su "Novosti" pisale, bez pištolja je ostala i policajka M. S, iz ovdašnje Policijske stanice za bezbednost saobraćaja. Ona je osim službenog pištolja ostala i bez legitimacije u svom opljačkanom domu u Gornjim Smrtićima, kod Prnjavora.

counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.