VIDIM JE KAKO IZLAZI IZ KUPATILA I U MOJIM PAPUČAMA ŠETA PO KUĆI: Bosanac je imao sustret oči u oči sa Melanijom!
Bele papuče joj šaljem sa željom da ostane i dalje u Beloj kući, Foto: EPA/HARISH TYAGI

legenda

VIDIM JE KAKO IZLAZI IZ KUPATILA I U MOJIM PAPUČAMA ŠETA PO KUĆI: Bosanac je imao sustret oči u oči sa Melanijom!

Umičević je postao planetarno poznat kada je pre 4 godine u toku kampanje za predsednika Amerike u ovoj fabrici napravio specijalne štikle i poslao ih Melaniji Tramp

Objavljeno:

Marinko Umičević, direktor obućarske radnje "Bema" iz Banja Luke, jedini je Srbin na planeti koji ima telefon i mejl prve dame Amerike Melanije Tramp, sa kojom se često čuje i Skajpom.

Umičević je postao planetarno poznat kada je pre 4 godine u toku kampanje za predsednika Amerike u ovoj fabrici napravio specijalne štikle i poslao ih Melaniji Tramp u znak podrške kada ju je Hilari Klinton napala zbog golišavih slika. Kad je Melanija dobila specijalne štikle javila se Marinku Uzmičeviću i pozvala ga na inauguraciju Trampa.

foto: Printscreen

Umičević nije otišao jer mu stara američka administracija nije dala vizu iako je imao mesto u prvom redu na balu. Marinko Umičević je u kontaktu je sa Melanijom, a kao stalni čitalac našeg lista, za Alo je je specijalno rekao da za Melaniju priprema novo iznenađenje.

- Bele papuče joj šaljem sa željom da ostane i dalje u Beloj kući, jer uskoro počinje kampanja za predsednika Amerike. Ja sam i prošli put, a i sada šaljem poruku Srbima da tamo podrže Trampa, da pobedi na izborima i ponovi mandat. Papuče su bele jer je belo simbol mira.

foto: Profimedia

- Bela kuća je Melanijin dom. Melanija je iz Slovenije, mlada lepa žena i preko nje hoću da skrenem pažnju na naše prostore i da se svi okrenemo budućnosti. Papuče su broj 39. Već je vidim kako u njima izlazi iz kupatila i šeta po Beloj kući. Uz papuče planiram da pošaljem ogledalce i krajisku šljivovicu. Trampu ne šaljem papuče, da ne razume pogrešno da je papučar. Ja mu želim pobedu i podržaću ga kao i na prošlim izborima - rekao je za Alo Marinko Umičević.

Bonus video:

(Espreso.co.rs/Agencije)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.