IGRALA SE PIŠTOLJEM, PA SLUČAJNO UBILA BIZNISMENA?! Otkriveno šta je Sunita rekla policiji
Sunita Hindić Bošnjaković, Foto: Printscreen Instagram

rasplet

IGRALA SE PIŠTOLJEM, PA SLUČAJNO UBILA BIZNISMENA?! Otkriveno šta je Sunita rekla policiji

Tako su se i policajci našli u nesvakidašnjoj situaciji

Objavljeno: 06.10.2019. 18:55h
  • 26

Sunita Hindić Bošnjaković (21), koja je osumnjičena da je hicem iz pištolja usmrtila Ninu Ivankovića (55), vlasnika motela „Vila Ivanković“ u mestu Buna pored Mostara, predata je juče u nadležnost Tužilaštva.

Njeno dovođenje iz Sektora kriminalističke policije Ministarstva unutrašnjih poslova Hercegovačko-neretvanskog kantona pred zgradu Kantonalnog tužilaštva bilo je neuobičajeno s obzirom na to da je iz policijskog vozila, zbog lomova kostiju oba stopala, iznesena u invalidskim kolicima, dok je lice prekrila narandžastom maramom.

Tako su se i policajci našli u nesvakidašnjoj situaciji, jer su je, zajedno s kolicima, morali nositi uz stepenice s obzirom na to da zgrada Tužilaštva HNK nema prilaz za osobe s invaliditetom, a fatalna plavuša je tako opet skrenula pažnju javnosti na sebe.

Prethodno je nad Hindić-Bošnjaković skoro celi dan, nakon što su je u ranim jutarnjim satima u Mostar, takođe u invalidskim kolicima, dovezli pripadnici MUP Srednjobosanskog kantona, trajala kriminalistička obrada.

Kako saznaje Avaz iz policijskih krugova bliskih istrazi, ona je istražiteljima rekla kako nije nameravala da ubije Ivankovića, da ne zna zbog čega je to učinila, jer „se samo malo igrala pištoljem“

Nakon što je shvatila da je Ivanković ubijen, kazala je da je skočila s trećeg sprata motela, i to ravno u reku Bunu, gde je polomila obe noge.

U noći koja je prethodila ubistvu, s njom i Ivankovićem u motelu je bio i A. Š., odranije poznat policiji, kojem je ona u jednom trenutku ušla u sobu. No, on ju je, izbacio iz sobe.

Šta se u međuvremenu dogodilo između nje i Ivankovića, nije poznato, ali je ona oko šest ujutro pozvala taksi i u mostarskom prigradskom naselju Ilići se predomislila, kazavši taksisti da je vrati u hotel.

Sat poslije, komšija je čuo pucanj, a Hindić-Bošnjaković je ponovo pozvala taksi i odvezla se do Turbeta kod Travnika, gde se preksinoć u 20 sati predala policiji. Kako je neslužbeno potvrđeno Ivanković je ubijen s leđa.

Ponovili rendgenski snimak

Hindić-Bošnjaković u Mostar je donela i RTG snimke urađene u Travniku. Istražitelji su, međutim, zahtevali nalaz i mišljenje mostarskih lekara pa je više od sat obrađivana u mostarskoj bolnici. Tu su joj lekari najpre skinuli gips s nogu, potom joj uradili RTG snimak, nakon čega je konstatovali da je zadobila lomove te joj je ponovo stavljen gips. Uzeti su joj i uzorci krvi i urina, koji će biti poslani na analizu.


Bonus video:


(Espreso.rs/Agencije)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
Inicijalizacija u toku...

Espreso.rs


Adria media