MONSTRUM IMAO PLAN ZA UBISTVO PRELEPE MARINE: Pre nego što je došao u stan, STEFAN JE URADIO OVO!
Golubović, Foto: Prinstcreen/facebook

jezivo

MONSTRUM IMAO PLAN ZA UBISTVO PRELEPE MARINE: Pre nego što je došao u stan, STEFAN JE URADIO OVO!

Stefan Golubović (31), pedagog koji je u beogradskom naselju Kotež ubio bivšu devojku Marinu Đuričić (31), pa pokušao da izvrši samoubistvo, pištolj kojim je počinio zločin kupio je "na crno".

Objavljeno:

Prema nezvaničnim saznanjima, Golubović nije posedovao dozvolu za pištolj kojim je u ponedeljak usmrtio Marinu. Sumnja se da je oružje nabavio preko nekog prijatelja iz kriminanog miljea, i to za svega 200 evra.

- Pištolj koji je Golubović koristio nije bio legalan niti je pripadao nekom članu njegove porodice. Pretpostavlja se da je nasilnik oružje kupio na crnom tržištu i to pred sam čin - kaže izvor "Srpskog telegrafa".

Na oružju je izbrušen serijski broj, što je jasan znak da je oružje nelegano kupljeno i da se time krije njegovo poreklo.

Policija ispituje ko je Goluboviću prodao pištolj.

- Niko iz njegove porodice nije imao u posedu ovo oružje - kaže izvor lista.

Podsetimo, Stefan Golubović je neposredno pre zločina doputovao u Beograd iz Norveške, gde je od juna živeo i radio. U ponedeljak se ušunjao u stan bivše devojke Marine u Kotežu u kom su nekoliko meseci ranije kratko i živeli zajedno, ispalio joj dva metka u glavu, a potom sebi pucao u usta.

Marina je od povreda preminula na licu mesta, a Stefanu se lekari bore za život u Urgentnom centru.

Bonus video:

(Espreso.co.rs/Blic.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.