5 OD 6 NERMINOVIH ŽRTAVA BILE CILJANE METE, JEDINO JE ON BIO SLUČAJNA: Novi detalji stravičnog zločina u Gradačcu!
Nermin Sulejmanović, Foto: AP Photo/Armin Durgut, Printscreen/Instagram/iron_bb24

pucao iz auta u pokretu

5 OD 6 NERMINOVIH ŽRTAVA BILE CILJANE METE, JEDINO JE ON BIO SLUČAJNA: Novi detalji stravičnog zločina u Gradačcu!

11. avgusta je Gradačac potresao zločin koji se ne pamti: Nermin Sulejmanović života je lišio nevenčanu suprugu Nizamu Hećimović i Denisa i Džengiza Ondura, sina i oca koje je poznavao od ranije, i ranio tri osobe.

Objavljeno:

Nermin Sulejmanović je 11. avgusta u Gradačcu ubio troje i ranio još troje ljudi. Pet od šest žrtava bile su ciljane mete. Kako su i na sam dan jezivog zločina rekli iz policije, policajac Husein Kotorić jedina je slučajna žrtva.

Policajac je pogođen u nogu kada se Sulejmanović vratio iz vikendice u kojoj je ubio svoju nevenčanu suprugu Nizamu Hećimović i kretao se ka centru grada.

Kako su novinarkama Telegrafa ispričali meštani Gradačca, Kotorić je službenim automobilom pošao da kupi da jede, ali je Sulejmanović pomislio da ga prati, te je pucao u njega.

Sve se munjevito odigralo ispred jedne zgrade u Ulici Ahmeda Kanića. Nedaleko odatle nalazi se optičarska radnja koju drži vlasnik vikendice na kojoj je Nermin zverski ubio suprugu Nizamu.

1 / 10 Foto: Printscreen/Instagram/iron_bb24

"Sve se odigralo u svega nekoliko sekundi. Nermin je naišao na policajca i pucao iz vozila u pokretu. Odmah je pobegao automobilom i nastavio kao da se ništa nije dogodilo", rekao je jedan meštanin Gradačca koji je, kao mnogi, bio otvoren za razgovor, ali nije želeo da se spominje njegovo ime.

"Čuli su se pucnji i jurcanje automobila kada je pobegao. Svuda okolo je bila srča od prozora policijskog automobila koji su razbili meci. Po policajca je ubrzo došla Hitna pomoć. Prava je šteta da mu se to dogodilo, on je jedan od najboljih policajaca u gradu", dodaje.

Jedna meštanka Gradačca koja ima radnju u blizini mesta na kom je policajac ranjen kaže da se pucnjava nije čula od saobraćaja i da je za ranjavanje policajca saznala kada su je koleginice zvale da je pitaju šta se desilo.

"Prvo sam se našalila sa njima. Pošto sam preživela rat rekla sam da mene to ne može da uplaši. Međutim, kada sam izašla i videla da policajci sa puškama stoje svuda okolo i čula šta se sve u gradu dogodilo, nije mi bilo svejedno, strah je preovladao", kaže ona.

Portparol Kliničkog centra Tuzle potvrdio je prošle nedelje za Telegraf da je ranjeni policajac izašao iz bolnice i da se oporavlja kod kuće.

Podsetimo, 11. avgusta je Gradačac potresao zločin koji se ne pamti: Nermin Sulejmanović života je lišio nevenčanu suprugu Nizamu Hećimović i Denisa i Džengiza Ondura, sina i oca koje je poznavao od ranije, i ranio tri osobe.

Nakon što je ubio partnerku, Nermin je otišao u grad gde je ispred jednog kafića upucao je Denisa Ondera, koji je bio u svom automobilu. Odatle je otišao do kuće Denisovog oca Džengiza, pucao mu u glavu i teško ranio njegovu suprugu.

1 / 3 Foto: AP Photo/Armin Durgut

Nakon toga Nermin odlazi na jednu napuštenu farmu gde je, kada ga je policija opkolila, izvršio samoubistvo.

Njegovo telo se i dalje nalazi u hladnjači u Tuzli i niko ne želi da ga preuzme i sahrani.

Bonus video:

05:50

PLANIRAO JE UBISTVO JER MU SE SVE TALOŽILO! Petričković o jezivom trosturkom ubici iz Gradačca: INICIJALNA KAPISLA JE PRORADILA

(Espreso/ Telegraf.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.