"AKO NEKO...": Oglasila se POLICAJKA iz Gradačca, sve OČI uprte u TUMAČENJE OVIH REČI
Policijska službenica iz Gradačca, Foto: Društvene mreže

POSLALA JEDNU PORUKU

"AKO NEKO...": Oglasila se POLICAJKA iz Gradačca, sve OČI uprte u TUMAČENJE OVIH REČI

Policajka je podelila i nekoliko citata iz knjige spisateljke i islamskog učenjaka

Objavljeno: 21:57h

Policijska službenica iz Gradačca Dž. S. koja je suspendovana sa radnog mesta zbog povezanosti koju je imala sa Nerminom Sulejmanovićem prvi put se oglasila na svom nalogu na društvenoj mreži.

Podsetimo, protiv Dž.S. je Uprava policije Ministarstva unutrašnjih poslova Tuzlanskog kantona pokrenut disciplinski postupak, a na osnovu kojeg je odlučeno da se izvrši njena suspenzija sa radnog mesta.

Prema nezvaničnim saznanjima je utvrđeno da je Dž. od ranije imala određenu povezanost sa Sulejmanovićem, ali da se ne može dovesti u vezu sa tragičnim događajem iz Gradačca, prenosi Srpskainfo.

Nermin Sulejmanović
Nermin Sulejmanovićfoto: AP Photo/Armin Durgut, Printscreen/Instagram/iron_bb24

Međutim, sada se Dž. prvi put nakon 11. augusta kada se u Gradačcu dogodilo trostruko ubistvo oglasila putem društvenih mreža i to jasnu insinuirajući da je prema njoj učinjena nepravda.

Naime, policajka je objavila fotografiju koja sadrži jednu versku poruku koja glasi: “Ako neko zaplače zbog tvog zuluma, Allah će dati da i ti zaplačeš, sigurno”.

Osim toga, Dž. je podelila i nekoliko citata iz knjige spisateljke i islamskog učenjaka Emine Hodžić-Patković, piše Klix, a tamo možete pogledati i fotografije poruke.

Bonus video:

00:26

Pogledajte kako su pali osumnjičeni za dvostruko ubistvo u Futogu!

(Espreso / Telegraf)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.