"MAJKA MI SE UDALA ZA SVEKRA I RODILA MU ĆERKU...": Ispovest Bosanke koja će vas ŠOKIRATI, ovako nešto NISTE ČULI
Emina Habibović, Foto: Printscreen/Youtube/ tatabrada.tv

neverovatno

"MAJKA MI SE UDALA ZA SVEKRA I RODILA MU ĆERKU...": Ispovest Bosanke koja će vas ŠOKIRATI, ovako nešto NISTE ČULI

Ispovest Bosanke kojoj je majka bila udata za svekra i koja je sahranila petoro dece, krije neverovatne detalje

Objavljeno:

Bosanka Emina Habibović ima neverovatnu životnu priču koja krije filmske detalje. Naime, Emina je imala svega 18 godina kad se udala, a rodila je osmoro dece, od kojih je petoro umrlo. Operisala je kuk, pa je zdravlje ne služi baš najbolje, ali uprkos svemu, nije izgubila vedrinu i veru da će biti bolje.

- Ja sam se mlada udala, rodila sam osmoro dece. Umrlo mi prvo dete, od tri godine, drugo je umrlo od godinu, treće je umrlo od 20 dana - jedno mi umrlo, pa sam kasnije opet rodila drugo. Taman što sam ukopala dva muška deteta, rodila sam žensko - koje je umrlo. - objasnila je baka Emina i dodala - Muž mi je imao 4 operacije, imao je minimalnu penziju. Umro je od infarkta.

Njena majka imala je padavice, a kako Emina kaže, zbog toga je morala da se uda za svog svekra, kojem je rodila dete.

- Moja mati se udala za svog svekra, imala je dva sina i mene. Bila je udovica, imala je pastorka koji je poginuo, a za njega je dobila penziju. Ona je troje nas othranila sa mukom i patnjom. Onda je i meni došla sudbina da se udam. Udam se ja, a moja mama se uda za svekra. Živeli smo fino.

Emina je ostala trudna u isto vreme kad i njena majka, te su zajedno gajile decu, sve dok zla kob nije došla po svoje.

- Nas dve smo zajedno ostale trudne, rodila mi je sestru, a ja sam trebala da rodim 15 dana posle nje. Kaže ona meni "Sine, ja sam se rešila, a kako ćeš ti?", ja rek'o "K'o i ti, kako mi je Bog dao". Ubrzo sam se i ja porodila. Ona je imala mleka, a ja nisam. Na kraju je ona dojila moje dete. Prvo nadoji moje dete, pa onda svoje. - iskrena je bila Emina.

- Njeno dete jelo je sve, a moje nije htelo ništa. Dete mi je živelo godinu data i umrlo.

Bonus video:

04:48

REKAO JE DA MI JE ĆERKA VEZANA U PODRUMU, MUČENA I DA PIJE KRV! Jeziva ispovest majke nestale Biljane kojoj se javio PROGONITELJ

(Espreso/ Stil)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.