SVEDOK STRAŠNOG ZLOČINA I DALJE PAMTI JEZIVE SCENE: Nermin mu je nakon MONSTRUOZNOG UBISTVA rekao samo JEDNO, užas!
Nermin Sulejmanović, Foto: AP Photo/Armin Durgut, Printscreen/Instagram/iron_bb24

OTKRIVENO

SVEDOK STRAŠNOG ZLOČINA I DALJE PAMTI JEZIVE SCENE: Nermin mu je nakon MONSTRUOZNOG UBISTVA rekao samo JEDNO, užas!

Više od dve nedelje prošlo je od krvavog pira, ali građani i dalje pamte jezive scene. Ekipa Telegraf.rs razgovarala je sa meštaninom Gradačca koji je svedočio Denisovom ubistvu

Objavljeno:

Gradačac i dalje oplakuje žrtve krvavog masakra koji se 11. avgusta odigrao u ovom gradu, kada je monstrum Nermin Sulejmanović ubio svoju nevenčanu suprugu, a potom Denisa Ondera i njegovog oca Đengiza, dok je majku teško ranio.

Ubistva je počinio na različitim lokacijama. Nevenčanu suprugu ubio je na tremu jedne vikendice u šumi u blizini Gradačca, dok je Denisa krvnički likvidirao u centru grada, ispred jednog kafića.

Više od dve nedelje prošlo je od krvavog pira, ali građani i dalje pamte jezive scene. Ekipa Telegraf.rs razgovarala je sa meštanima Gradačca, koji ne žele da im spominjemo imena, a koji su svedočili Denisovom ubistvu.

"Bio sam prisutan u trenutku pucnjave. Denis je došao da jede, a kada je seo u automobil, Sulejmanović je naišao svojim vozilom. Izašao je iz auta, došetao do Denisovog automobila i pucao mu u glavu. Nakon toga je nonšalantno odšetao do svog auta i odvezao se", priča nam svedok brutalnog ubistva.

1 / 3 Foto: AP Photo/Armin Durgut

Dodaje da je video snimak Nizaminog ubistva, koji ga je jako potresao, ali i da ga je dodatno potreslo to što se Sulejmanović nakon ubistva hladnokrvno ponovo uključio uživo i pričao kao da se pre toga ništa strašno nije dogodilo.

Meštani koji su u kritičnom trenutku sedeli u kafiću u blizini kažu da je nakon pucnja policija tražila da se sklone unutra. Ističu da su u tom trenutku svi bili preplašeni i da dve nedelje kasnije i dalje ne mogu da dođu sebi.

1 / 10 Foto: Printscreen/Instagram/iron_bb24

"Kad je izašao iz auta čuo sam prvi pucanj. Kada je bio drugi, ja sam se okrenuo. Denisu je glava pala na volan, sirena je zasvirala. Nermin se okrenuo i rekao nam 'ćao momci', hladan, kao da se ništa nije dogodilo. Svi smo zanemeli", kaže meštanin koji je sedeo u obližnjem kafiću.

Sulejmanovića, kaže, zna od ranije, ali nikada nije čuo da je pravio probleme.

Bonus video:

05:50

PLANIRAO JE UBISTVO JER MU SE SVE TALOŽILO! Petričković o jezivom trosturkom ubici iz Gradačca: INICIJALNA KAPISLA JE PRORADILA

(Espreso/ Telegraf.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.