OVO JE PRAVO POREKLO OCA I SINA KOJE JE NERMIN UBIO U GRADAČCU? Oni su Lekići sa Peštera, ovako su se OBOGATILI
Đengiza i Denis Onder, Foto: Printscreen

OTKRIVENO

OVO JE PRAVO POREKLO OCA I SINA KOJE JE NERMIN UBIO U GRADAČCU? Oni su Lekići sa Peštera, ovako su se OBOGATILI

Prošlog petka, Đengis i Denis Onder, poznati i poštovani članovi zajednice, brutalno su izgubili živote u nasilnom napadu koji je šokirao građane

Objavljeno: 14:58h

Užarena atmosfera okružuje Grad Gradačac nakon tragičnog događaja koji je potresao ovaj miran kraj.

Prošlog petka, Đengis i Denis Onder, poznati i poštovani članovi zajednice, brutalno su izgubili živote u nasilnom napadu koji je šokirao građane.

Nermin Sulejmanović, čovek koji je izazvao ovu strašnu tragediju, ostavio je za sobom put patnje i užasa.

Kako se navodi, Denis Onder je na najbrutalniji način izgubio život ispred restorana, dok je bio u svom vozilu. Nermin Sulejmanović, počinilac ovog svirepog zločina, nije ništa štedeo, pucajući na Đengisa, oca Denisa Ondera, kao i njegovu majku. Ova užasna priča dobila je još mračniji preokret, ostavivši zajednicu u šoku.

Sandžak Danas saznaje da su Onderovi zapravo članovi ugledne porodice Lekić, koja je poreklom sa Peštera. Đengiz Onder, čovek čiji su neprekidni napori doneli slavu i koji je postao uspešan poslovni magnat u Turskoj, preselio se u Gradačac 2004. godine. Pre tog preseljenja, on i njegova porodica jedno vreme su živeli u Makedoniji. Dugi niz godina posvetio se parfemskom poslu, postajući jedan od vodećih distributera. Njegova ambicija proširila se i na teritoriju Bosne, gde je želeo da proširi svoje uspešno poslovanje.

Njegovo preseljenje u Gradačac nije bila samo poslovna i geografska odluka, već i duboko simbolična, s obzirom na uticaj porodice Lekić, koja je imala značajnu ulogu u raznim državnim krugovima i poslovnim arenama u Bosni.

Denis Onder, Đengis Onder
foto: Printscreen

Prema nezvaničnim izvorima, koren sukoba Đengiza i Nermina Sulejmanovića vezan je navodno za Đengizovu kćer. Čini se da je Nermin Sulejmanović bio svestan ponosa i karaktera Peštera i da je, nažalost, bez trunke sažaljenja planirao svirep napad kojim su ubijeni otac i sin, a majka teško ranjena.

Pomahnitali ubica Nermin Sulejmanović šokirao je javnost brutalnim ubistvom supruge Nizame Hećimović, a njegov monstruozni čin zgrozio je čitav narod kada je snimak tog stravičnog čina objavio na društvenoj mreži Instagram.

Nermin Sulejmanović
Nermin Sulejmanovićfoto: Printscreen/Instagram/iron_bb24

Nizama Hećimović, Đengiz Onder i njegov sin Denis Onder su izgubili živote u krvavom pohodu Nermina Sulejmanovića, a teško su ranjeni Đengizova supruga, i Harisa Onder. Pored toga, teško su ranjeni policajci Husein Kotorić i Nedim Pamuković pokušavajući da zaustave bespomoćno nasilje.

Bonus video:

05:50

PLANIRAO JE UBISTVO JER MU SE SVE TALOŽILO! Petričković o jezivom trosturkom ubici iz Gradačca: INICIJALNA KAPISLA JE PRORADILA

(Espreso/Sandžak danas)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.