OVO JE BRAT OD TETKE UBIJENE NIZAME, PRIMIO PRVI METAK DA ODBRANI SESTRU! Ubica zakucao na vrata, pa počeo da PUCA
N. P., Foto: Društvene mreže

NJEMU JE ZAKUCAO NA VRATA

OVO JE BRAT OD TETKE UBIJENE NIZAME, PRIMIO PRVI METAK DA ODBRANI SESTRU! Ubica zakucao na vrata, pa počeo da PUCA

Tetka ubijene Nizame, otkrila je da se Nizama skrivala kod nje u kući sedam dana pre no što ju je Nermin pronašao

Objavljeno: 12:29h

N. P., brat od tetke brutalno ubijene Nizame Hećimović, prvi je primio metak od pomahnitalog ubice kako bi zaštitio svoju sestru kada je Sulejmanović zakucao na vrata njegove majke i pogodio ga u nogu.

Z. V. P., tetka ubijene Nizame, otkrila je da se Nizama skrivala kod nje u kući sedam dana pre no što ju je Nermin pronašao.

- Sedam dana je bila kod mene, osmi dan su izdali lokaciju. Osmi dan je saznao gde se krije - izjavila je Zijada koja tvrdi da je samo policija znala mesto na kojem se Nizama skrivala.

Nizama Hećimović, Nevzeta Hećimović, Nermin Sulejmanović, Gradačac
foto: Facebook

- Nermin je došao, dole je na putu auto parkirao. Na glavni ulaz nije mogao da uđe. Ispalio je nekoliko metaka. Nekako je uspeo da uđe u kuću i prislonio mi je pištolj na glavu, vičući: "Gde je?!" - ispričala je Zijada.

Nizama se sakrila u sobu Zijadinog sina i zaključala.

- Tu je ispalio metak, nije odmah mogao da uđe u sobu. Obišao je oko kuće. Uspeo je da razvali vrata i uđe u sobu. Mog N. je ranio u nogu i isterao ga napolje - ispričala je Zijada.

N. P.
N. P.foto: Društvene mreže

Nermin Sulejamnović je uzeo bebu, odneo je do automobila. Vratio se u kuću po Nizamu.

- Tu je bila vriska, drama, tukao ju je... Šakama je udarao. Kada su izašli iz kuće on je Nizamu vukao za kosu, e to nikada neću zaboraviti! Ona je stala nasred puta i plakala, pogledala je u mene i rekla mi: "Pomozi mi, tetka". Ja joj nisam mogla pomoći - ispričala je Z. V. P.

N. P.
N. P.foto: Društvene mreže

Krvavi pohod Sulejmanovića

Nizama Hećimović (38), žrtva nevenčanog supruga Nermina Sulejmanovića, sahranjena je u ponedeljak na groblju pored džamije u Mionici kod Gradačca.

Podsećamo, Nermin Sulejmanović, koji je počinio trostruko ubistvo, počevši od svoje nevenčane supruge Nizame Hećimović, već je prijavljivan policiji za nasilje u porodici.

On je ubio je svoju suprugu ispred vikendice u mestu Sibovac, nedaleko od Gradačca, dok je njihova ćerka ležala u lokvi krvi i plakala.

1 / 3 Foto: AP Photo/Armin Durgut

Kako se moglo videti na uznemirujućem snimku koji je sada obrisan, on je pitao nesrećnu ženu zašto ga je prijavila policiji, a ona je odgovorila da se bojala za sebe i dete.

Nakon što je pretukao i ubio svoju nevenčanu suprugu, Nermin je ubio još dvoje ljudi, oca i sina (23), turske državljane, Džengiza i Denisa Ondera. U krvavom piru je ranjena i majka, tačnije supruga ubijenih, koja se nalazi u životnoj opasnosti na Klinici za anesteziologiju i reanimatologiju u Tuzli.

Bonus video:

05:50

PLANIRAO JE UBISTVO JER MU SE SVE TALOŽILO! Petričković o jezivom trosturkom ubici iz Gradačca: INICIJALNA KAPISLA JE PRORADILA

(Espreso/ Blic)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.