OGLASIO SE OTAC TROSTRUKOG UBICE IZ GRADAČCA: Evo šta je imao da kaže o svom SINU, monstrum je i njega TUKAO?!
Nermin Sulejmanović, Foto: Printscreen/Instagram/iron_bb24

ISPLIVALI NOVI DETALJI

OGLASIO SE OTAC TROSTRUKOG UBICE IZ GRADAČCA: Evo šta je imao da kaže o svom SINU, monstrum je i njega TUKAO?!

Nermin Sulejmanović, koji je počinio trostruko ubistvo, počevši od svoje nevenčane supruge Nizame Hećimović, već je prijavljivan policiji zbog porodičnog nasilja

Objavljeno: 09:22h

Fikret Sulejmanović, otac trostrukog ubice iz Gradačca Nermina Sulejmanovića, rekao je da se stidi svog sina koji je pre pet dana ubio troje ljudi. Potvrdio je informaciju da porodica ne želi da preuzme Sulejmanovićevo telo, koje se već pet dana nalazi u Komemorativnom centru u Tuzli.

Na pitanje tko će sahraniti ubicu, njegov otac kaže da to sigurno neće biti on.

"Nema ga ko od porodice sahraniti, to su njegovi prijatelji krimosi sredili već i organizovali. To što je on napravio, to ne može normalan čovek da uradi, samo zlotvor. Nešto mu je puklo u glavi čim je to učinio", rekao je otac ubice.

Nermin Sulejmanović
Nermin Sulejmanovićfoto: Printscreen/Instagram/iron_bb24

Odrekao ga se pre 20 godina

"I jesam i nisam otac Nerminu. Sve ste videli i čuli. Ja sam se njega odrekao pre 20 godina kada me počeo tući. Ipak je to dete i da je najgori, dete mi je. Ceo život je po zatvorima zbog drugih kriminalaca, zbog raznih krivičnih dela. Kad god sam nešto pokušavao s njim, on se uvek hteo svađati sa mnom i tući, pa sa odustao sam od njega", priča Fikret.

"Bio je eksplozivan od malih nogu, nikada ne znaš šta će učiniti. Još kad je bio peti, šesti razred bio je spreman da se potuče i sa mnom. Bio je Al Capone otkad se rodio i onda je upao u loše društvo", priča dalje otac.

"Imao je on svoje ljude, bliske njemu, koji ga poznaju, ja nikad nisam bio blizak s njim. Kad biste ga upoznali, a da ne znate ništa prethodno o njemu, pomislili biste da Nermin nije loš čovek. Veoma je bio eksplozivan i srčan, za sve bi gubio glavu", navodi Fikret.

Podsetimo, Nermin Sulejmanović, koji je počinio trostruko ubistvo, počevši od svoje nevenčane supruge Nizame Hećimović, već je prijavljivan policiji zbog porodičnog nasilja. Ubistvo je počinio ispred vikendice u mestu Sibovac, blizu Gradačca.

1 / 3 Foto: AP Photo/Armin Durgut

Nakon što je pretukao i ubio svoju nevenčanu suprugu, Nermin je ubio još dvoje ljudi, oca i sina, turske državljane Džengiza Ondera i Denisa. U krvavom pohodu ranjena je i majka, supruga ubijenih, koja se nalazi u životnoj opasnosti u tuzlanskoj bolnici.

Bonus video:

05:50

PLANIRAO JE UBISTVO JER MU SE SVE TALOŽILO! Petričković o jezivom trosturkom ubici iz Gradačca: INICIJALNA KAPISLA JE PRORADILA

(Espreso/ Mondo/ Index.hr)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.