OGLASILA SE ĆERKA MUŠKARCA KOG JE NERMIN UBIO U GRADAČCU: Imala je da poruči samo JEDNO
Nermin Sulejmanović, Foto: Printscreen/Instagram/iron_bb24

zločin kakav se ne pamti

OGLASILA SE ĆERKA MUŠKARCA KOG JE NERMIN UBIO U GRADAČCU: Imala je da poruči samo JEDNO

Nermin Sulejmanović, koji je počinio trostruko ubistvo, počevši od svoje nevenčane supruge Nizame Hećimović, već je prijavljivan policiji za nasilje u porodici

Objavljeno:

Đengiz i Denis Onder su otac i sin poreklom iz Sandžaka koje je proteklog petka u krvničkom pohodu ubio Nermin Sulejmanović iz Gradačca, a nesretni muškarci su juče ispraćeni na večni počinak.

Prema nezvaničnim informacijama, Nermin Sulejmanović je pre pet godina “zaveo” Denisovu sestru koju je, prethodno, iskoristio kako bi iz kuće njene porodice u Gradačcu ukrao veliku količinu novca (75 000 evra). Onder Džengiz, Denisov otac, prijavio je Sulejmanovića policiji zbog krađe novca i “otmice kćerke”.

Porodica je sa Sulejmanovićem vodila i sudski spor, a ročište je trebalo da bude održano sledeće nedelje.

1 / 10 Foto: Printscreen/Instagram/iron_bb24

Denisa je ubio ispred ugostiteljskog objekta, dok je bio u vozilu, a potom je hice ispalio i u njegovog oca i majku. Prilikom krvavog pira ranio je i jednog policajca.

Na Instagram profilu Hane Hadžiavdagić objavljen je deo poruke u kojem se javila Dženana Onder kćerka o kojoj je bilo priče ranije.

Dženana demantuje krađu novca

- Naime, ja sam Dženana Onder i ova izjava je laž na mene i moju porodicu. Kao i informacija o imaginarnih 75 000 eura. S obzirom da ću se uskoro oglasiti sa sudskim dokazima/rešenjima gde se demantuju mnoge od navedenih stvari prošlih dana od strane medija, smatrala sam da bi bilo lepo da znaš da su ovo laži sa kojima se narušava dodatno moje mentalno i fizičko stanje - napisano je u objavi na Instagram profilu.

Krvavi pohod Sulejmanovića

Nizama Hećimović (38), žrtva nevenčanog supruga Nermina Sulejmanovića, sahranjena je u ponedeljak na groblju pored džamije u Mionici kod Gradačca.

Podsećamo, Nermin Sulejmanović, koji je počinio trostruko ubistvo, počevši od svoje nevenčane supruge Nizame Hećimović, već je prijavljivan policiji za nasilje u porodici.

On je ubio je svoju suprugu ispred vikendice u mestu Sibovac, nedaleko od Gradačca, dok je njihova ćerka ležala u lokvi krvi i plakala.

Kako se moglo videti na uznemirujućem snimku koji je sada obrisan, on je pitao nesrećnu ženu zašto ga je prijavila policiji, a ona je odgovorila da se bojala za sebe i dete.

Nakon što je pretukao i ubio svoju nevenčanu suprugu, Nermin je ubio još dvoje ljudi, oca i sina (23), turske državljane, Džengiz Ondera i Džengiz Denisa. U krvavom piru je ranjena i majka, tačnije supruga ubijenih, koja se nalazi u životnoj opasnosti na Klinici za anesteziologiju i reanimatologiju u Tuzli.

1 / 3 Foto: Facebook

Poslednja objava mučki ubijene Nizame cepa srca, a više o tome pročitajte u odvojenom tekstu.

Nizama je prijavila nasilje, a onda joj je na vrata došao dželat lično, o tome detaljnije u našoj posebnoj vesti.

Bonus video:

05:50

PLANIRAO JE UBISTVO JER MU SE SVE TALOŽILO! Petričković o jezivom trosturkom ubici iz Gradačca: INICIJALNA KAPISLA JE PRORADILA

(Espreso/Sandžak)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.