POLICAJKA KOJA SE SUMNJIČI DA JE ODALA LOKACIJU MONSTRUMU SE VRATILA NA POSAO! Oglasio se njen advokat
Policajka iz Gradačca, Foto: Printskrin/Facebook

OTKRIVENO

POLICAJKA KOJA SE SUMNJIČI DA JE ODALA LOKACIJU MONSTRUMU SE VRATILA NA POSAO! Oglasio se njen advokat

Zbog objava na Facebook profilu Dž. S., koje su redom o zlostavljanju žena, u Gradačcu ima i onih koji veruju da je i ona bila jedna od Sulejmanovićevih žrtava

Objavljeno: 12:36h

Dž. S, pripadnica PU Gradačac, za koju se sumnja da je bila u vezi sa ubicom Nerminom Sulejmanovićem, te da je navodno odala lokaciju na kojoj je bila brutalno ubijena Nizama Hećimović, vratila se prekjuče s godišnjeg odmora u Italiji, te sada obavlja redovne policijske poslove u Gradačcu, potvrdio je u izjavi za portal „Avaza“ advokat Bakir Hećimović iz Tuzle koji zastupa policajku.

Podsetimo, on tvrdi da njegova klijentkinja ne samo da nije odala Nizamino skrovište, nego da nije imala nikakve veze, posebno ne ljubavne, s Nerminom Sulejmanovićem.

- Ono što vam mogu reći je da moja branjenica nije imala nikakav kontakt s osobom koja je izvršila ova teška krivična dela niti je imala bilo kakva saznanja o tome gde se nalazila osoba stradala u ovom događaju. Istražni organi Tuzlanskog kantona u saradnji s tužilaštvom sprovode istragu protiv Dž. S., ali znamo da nema nikakvih indicija da je ona imala bilo kakvu vezu s ubicom. Policijska je službenica u Gradačcu, mesto je malo i svako svakog zna pa se tako zna i da je ona uzorna službenica protiv koje nikad dosad nije poveden disciplinski postupak. Tvrdimo da ona nije nikome dala nikakve informacije o žrtvi, niti je, uostalom, ona bila raspoređena na radno mesto gde bi raspolagala takvim podacima - rekao je za Jutarnji advokat Hećimović.

Gradačac
foto: PrintScreen/ Facebook

Dž. S. je, prema pisanju bosanskih medija, trenirala u teretani u kojoj je kao trener radio Sulejmanović, a čiji je vlasnik odneo njegovu ćerku s mesta zločina, o čijoj su brutalnosti pisali i najveći svetski mediji.

Zbog objava na Facebook profilu Dž. S., koje su redom o zlostavljanju žena, u Gradačcu ima i onih koji veruju da je i ona bila jedna od Sulejmanovićevih žrtava.

"Dovoljan je ženi samo jedan psihopata da joj se prošeta kroz život. I da joj toliko zgadi život, muškarce i sve ostalo...", citirala je 25. januara Stefana Simića. Uz tu je objavu naslikana slika žene s povezom preko očiju. Nekih mesec dana ranije, 5. decembra, objavila je fotografiju mlade s okom zatvorenim ogromnom, crnom masnicom. Uz Svetski dan borbe protiv nasilja nad ženama objavila je post s plakatom "STOP nasilju nad ženama". Još u februaru 2022. godine na svoj je profil stavila status "Čuvajte se dragi moji psihopata". Na vest o Nizaminoj smrti, stavila je njenu crno-belu fotografiju i napisala "....ime i prezime, od krvi i mesa, sa srcem i dušom".

Gradačac
foto: PrintScreen/ Instagram

Zbog ovakvih objava ima i onih koji veruju da je i Dž. S. osetila Sulejmanovićev bes. Iako ona tvrdi, a to je rekao i njen advokat, da nije uopšte ni imala vezu s okrutnim ubicom, sudeći prema komentarima ispod njenih objava, niko u to ne veruje. Uz vređanja i psovke, u komentarima se, kaže njen advokat, "poziva na linč".

Bonus video:

05:50

PLANIRAO JE UBISTVO JER MU SE SVE TALOŽILO! Petričković o jezivom trosturkom ubici iz Gradačca: INICIJALNA KAPISLA JE PRORADILA

(Espreso/ Telegraf.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.