JEZIVO SVEDOČENJE MEŠTANINA GRADAČCA POSLE MASAKRA: "Našao sam čoveka mrtvog u kolima"
Nermin Sulejmanović, Foto: Printscreen/Instagram/iron_bb24

tragedija

JEZIVO SVEDOČENJE MEŠTANINA GRADAČCA POSLE MASAKRA: "Našao sam čoveka mrtvog u kolima"

Nermin Sulejmanović iz Gradačca danas je ubio svoju nevenčanu suprugu Nizamu Hećimović, 23-godišnjeg mladića i njegovog oca, a tri osobe povredio

Objavljeno:

Nermin Sulejmanović iz Gradačca danas je ubio svoju nevenčanu suprugu Nizamu Hećimović, 23-godišnjeg mladića i njegovog oca, a ovo mesto je u šoku zbog svega što se desilo.

- Ja sam čuo pucnjavu, al' nisam znao o čemu se radi, nisam znao šta je. Međutim, kad sam otišao tamo, pored kola, našao sam čoveka mrtvog u kolima. Mi smo pozvali policiju, policija je došla, razbila staklo, izvadili su čoveka iz kola. Prevezli su ga u bolnicu na Gradinu, čovek je umro. Međutim, ja sam stajao tu, policija posle rekla da se svi odmaknemo, ne može niko tu. Meni je stvarno žao tog čoveka, žao mi što je toliko ljudi poginulo. Ovaj Rej Ban je stvarno bio dobar čovek sa mnom, nikad mi ništa loše nije rek'o. Al' eto ne znam šta mu se desilo - rekao nam je jedan stanovnik ovog mesta.

Kada je čuo šta se desilo, da je došlo do pucnjave i ubistava, kaže, sakrio se.

Podsetimo, Sulejmanović je prvo ubio svoju suprugu, a snimak brutalnog ubistva je prenosio na Instagramu. Nakon toga je krenuo u grad, gde je upucao 23-godišnjeg mladića kod jednog kafića, dok je žrtva bila u svom vozilu.

Nakon toga ispalio je hice i u oca mladića, a potom i u njegovu majku. Mladić i njegov otac su od zadobijenih povreda preminuli, dok je majka sa teškim telesnim povredama prevezena u bolnicu. U krvavom piru Nemir Sulejmanović je ranio i policajca i još jednu osobu.

Dete koje je imao sa nevenčanom suprugom srećom je ostalo nepovređeno.

Bonus video:

00:32

UPUCAO SE TROSTRUKI UBICA IZ GRADAČCA: Ženi ispalio metak u čelo u uživo prenosu na Instagramu! Ubio se pred policijom

(Espreso/Telegraf.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.