NOVI DETALJI STRAVIČNOG ZLOČINA U GRADAČCU: Nesrećna žena se krila kod tetke, monstrum je oteo i odveo
Nermin Sulejmanović, Foto: Printscreen/Instagram/iron_bb24

TRAGEDIJA

NOVI DETALJI STRAVIČNOG ZLOČINA U GRADAČCU: Nesrećna žena se krila kod tetke, monstrum je oteo i odveo

Sulejmanović je oteo Nevzetu i odveo je na vikendicu gde je brutalno pretukao i potom ubio

Objavljeno:

Nermin Sulejmanović danas je ubio troje ljudi, a potom izvršio samoubistvo pred policajcima koji su ga opkolili. On je svoj krvavi pir započeo ubistvom supruge, koje je prenosio na Instagramu, uz reči "sad ćete da vidite kako izgleda ubistvo uživo".

Nesrećna žena se krila kod svoje tetke u kući. Sulejmanović je krvavi pir počeo u gradu, a potom je došao u ovu kuću gde je oteo Nevzetu i ranio njenog rođaka.

U toku je uviđaj u ovoj kući. Nevzetin rođak zadobio je povrede ekstremiteta i srećom nije životno ugrožen.

Pretukao je pa ubio

Sulejmanović je oteo Nevzetu i odveo je na vikendicu gde je brutalno pretukao i potom ubio, a sve je prenosio uživo na Instagramu.

Ministar unutrašnjih poslova Tuzlanskog kantona Hajrudin Mehanović kazao je kako je u današnjoj akciji učestvovao i MUP Republike Srpske jer se Sulejmanović dovodio u vezu s drugim kriminogenim osobama koje su bile interesantne i njima. Naveo je kako prve indicije govore da se ne radi o nasumičnim već planiranim likvidacijama i da su žrtve osobe s kojima je ubica bio u određenim odnosima.

1 / 3 Foto: Printscreen/Instagram/iron_bb24

Porodično nasilje zadnji put je dokumentovano pre mesec dana u PS Gradačac kada nije naložena mera zabrane pristupa porodici jer je žena bojeći za sebe, povukla izjavu na sudu i sud nije prosudio da joj je život ugrožen pa nije odredio mere. To je sistemska greška koju neko mora otkloniti. Često policiju pitaju, da kažem žargonski, zašto ste lice tog kalibra držali na ulici? Je li ga policija nezakonito trebala držati u zatvoru? Zna se ko prijavljuje, ko procesuira i ko osuđuje. Današnjim live prenosom dobili smo potencijalno Bog zna koliko sličnih likova koji su željni pet minuta slave i spremni rizikovati svoje i tuđe života. To treba biti državnim propisima regulisano - rekao je Mehanović.

Odnos sa žrtvama

Istakao je da žena koju je Sulejmanović ubio nije bila s njim u braku, ali da imaju dete i da je bio podnesen zahtev za sklapanje braka. Dva muškarca, otac i sin koji su takođe ubijeni, imali su odnos sa Sulejmanovićem koji se vežu za njihovu kćerku, odnosno sestru i ona je danas ranjena te je u toku sudski proces vezan za njihov slučaj.

Podsetimo u krvavom pohodu Nermina Sulejmanovića, ubijeni su Nevzeta Hećimović, Sulejmanovićeva nevečana supruga, zatim Onder Džengiz i Denis Džengiz, otac i sin, turski državljani.

Ranjeni su policajac Husein Kotorić i građanin Nedim Pamuković, kao i Harisa Džengiz, supruga Ondera Džengiza.

Gradačac je bio pod opsadom zbog nezapamćenog zločina koji se dogodio danas pre podne, a u kome je muškarac upucao suprugu prenosivši uživo na Instagramu.

Nakon toga, na snimku se moglo videti kako se Sulejmanović, koji je inače bodibilder i fitnes treneru, automobilom odvozi sa mesta tragedije.

Bonus video:

00:32

UPUCAO SE TROSTRUKI UBICA IZ GRADAČCA: Ženi ispalio metak u čelo u uživo prenosu na Instagramu! Ubio se pred policijom

(Espreso/N1/Blic)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.