NERMIN SULEJMANOVIĆ JE ISPLANIRAO UBISTVA! Oglasio se MINISTAR unutrašnjih poslova o nezapamćenom zločinu
Nermin Sulejmanović, Foto: AP Photo Armin Durgut, Instagram

nezapamćen masakr

NERMIN SULEJMANOVIĆ JE ISPLANIRAO UBISTVA! Oglasio se MINISTAR unutrašnjih poslova o nezapamćenom zločinu

Ministar je rekao da je današnji masakr mogao da poprimi mnogo veće razmere

Objavljeno:

Nermin Sulejmanović, koji je danas u Gradačcu ubio svoju nevenčanu suprugu Nizamu Hećimović , 23-godišnjeg mladića i njegovog oca, koje je poznavao od ranije, planirao je da počini ovaj ubistva, pokazuju prvi podaci iz istrage.

Kako je na konferenciji za novinare rekao Hajrudin Mehanović, ministar unutrašnjih poslova, današnja ubistva nisu bila nasumična.

"Događaj se dovodi u vezu sa kriminalnim miljeom sa njihovog područja. Ne radi se o nasumičnim, već planiranim ubistvima lica sa kojima je ubica bio u nekom odnosu", rekao je Mehanović.

On je rekao da je današnji masakr mogao da poprimi mnogo veće razmere.

"Policija je danas štitila porodicu žene, ljude s kojima je radio, ljude sa kojima je mogao da bude u sukobu. Verujem da smo sprečili da ishod bude još gori", rekao je ministar.

Mehanović je rekao da Sulejmanović nije imao spisak žrtava, ali da su mladić i njegov otac, koji su ubijeni bili u određenoj vezi sa ubicom.

"Žena koju je ubio je imala sa njim dete, a dva muškarca su imala određene odnose sa njim, koji su u vezi sa njihovom ćerkom, odnosno sestrom ubijenog mladića. Imali su sudski proces. Jedina slučajna žrtva je policajac koji je ranjen", rekao je ministar.

1 / 5 Foto: Printscreen/Instagram/iron_bb24

Podsetimo, Sulejmanović je prvo ubio svoju suprugu, a snimak brutalnog ubistva je prenosi na Instagramu. Nakon toga je krenuo u grad, gde je upucao 23-godišnjeg mladića kod jednog kafića, dok je žrtva bila u svom vozilu.

Nakon toga ispalio je hice i u oca mladića, a potom i u njegovu majku. Mladić i njegov otac su od zadobijenih povreda preminuli, dok je majka sa teškim telesnim povredama prevezena u bolnicu. U krvavom piru Nemir Sulejmanović je ranio i policajca i još jednu osobu.

Dete koje je imao sa nevenčanom suprugom srećom je ostalo nepovređeno.

Podsetimo, ubijena Nizama Hećimović je ranije Sulejmanovića prijavljivala za porodično nasilje, a potom je prijave iz straha i povlačila. Poslednja prijava upućena je pre tri dana.

Bonus video:

00:32

UPUCAO SE TROSTRUKI UBICA IZ GRADAČCA: Ženi ispalio metak u čelo u uživo prenosu na Instagramu! Ubio se pred policijom

(Espreso/Telegraf.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.