MEŠTANI DONJIH LEDENICA ŠOKIRANI NAKON MASAKRA: Saznali da je monstrum u njihovoj okolini dok se snimao
Nermin Sulejmanović, Foto: Printscreen/Instagram/iron_bb24

stravičan zločin

MEŠTANI DONJIH LEDENICA ŠOKIRANI NAKON MASAKRA: Saznali da je monstrum u njihovoj okolini dok se snimao

Ubica se, prema rečima meštanina, krio po okolnim objektima snimajući se, a onda su putem snimaka meštani Donjih Ledenica shvatili da je u njihovoj blizini

Objavljeno:

Meštanin Donjih Ledenica otkrio je da se Nermin Sulejmanović, koji je danas u Gradačcu počinio trostruko ubistvo, kada je ubio svoju nevenčanu suprugu i dvojicu muškaraca i ranio još troje ljudi, krio u okolini i da su ga meštani prepoznali nakon čega su obavestili policiju.

On za Telegraf.rs kaže da je to mirno mesto bilo pod opsadom policije i da su na terenu bile i specijalne policujske jedinice.

Ubica se, prema rečima meštanina, krio po okolnim objektima snimajući se, a onda su putem snimaka meštani Donjih Ledenica shvatili da je u njihovoj blizini.

- Tu se on sakrio, ali se snimao za Instagram i meštani su prepoznali mesto i pozvali policiju, koja ga je tu opkolila. Nismo čuli pucanj, samo se odjednom pronela vest da se ubio - objašnjava.

Podsećamo, Sulejmanović je prvo ubio svoju suprugu, a snimak brutalnog ubistva je prenosio na Instagramu. Nakon toga je krenuo u grad, gde je upucao 23-godišnjeg mladića kod jednog kafića, dok je žrtva bila u svom vozilu.

1 / 3 Foto: Printscreen/Instagram/iron_bb24

Potom je hice ispalio u oca mladića i njegovu majku. Mladić i njegov otac su od zadobijenih povreda preminuli, dok je majka sa teškim telesnim povredama prevezena u bolnicu. U krvavom piru Nemir Sulejmanović je ranio i policajca i još jednu osobu.

Dete koje je imao sa nevenčanom suprugom srećom je ostalo nepovređeno.

Podsetimo, ubijena Nizama Hećimović je ranije Sulejmanovića prijavljivala za porodično nasilje, a potom je prijave iz straha i povlačila. Poslednja prijava upućena je pre tri dana.

Bonus video:

00:32

UPUCAO SE TROSTRUKI UBICA IZ GRADAČCA: Ženi ispalio metak u čelo u uživo prenosu na Instagramu! Ubio se pred policijom

(Espreso/Telegraf.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.