ŽENA JE IZ AUSPUHA IZVUKLA NEŠTO ŠTO JOJ JE LIČILO NA METAR KOSE: A onda je ukapirala da TO NIJE TO! (VIDEO)
Odvratno!, Foto: Printscreen

Odvratno

ŽENA JE IZ AUSPUHA IZVUKLA NEŠTO ŠTO JOJ JE LIČILO NA METAR KOSE: A onda je ukapirala da TO NIJE TO! (VIDEO)

Na klipu, snimljenom 8. septembra u Bakevelu, Derbišir se vidi kako se Rebeka i njeni prijatelji vraćaju njenoj Tojoti Jaris ispred njene kancelarije posle dana na poslu i primećuju kako kosa viri iz auspuha pre nego što je izvuče

Objavljeno:

Odvratno! Žena izvlači metarski leš 'kose' iz auspuha automobila. Ali šta je to stvarno? Ova žena iz Velike Britanije odlepila je zbog metar dugačkog pramena materijala za kosu koji izlazi iz auspuha njenog auta, samo da bi otkrila da je to izolacija od njenog prigušioka.

Na klipu, snimljenom 8. septembra u Bakevelu, Derbišir se vidi kako se Rebeka i njeni prijatelji vraćaju njenoj Tojoti Jaris ispred njene kancelarije posle dana na poslu i primećuju kako kosa viri iz auspuha pre nego što je izvuče.

"Moji prijatelji i ja smo dobili auto da vidimo kako kosa visi iz auspuha i kada smo je povukli samo je nastavio da dolazi", rekla je Rebeka za Njuzflare.

Pa, šta je bilo?

"To je izolacija u prigušiocima", potvrđuje Rebeka.

"Moj auto je poznat kao Blagosloven zbog svoje 'Blagoslovene ne pod stresom' nalepnice za branike ali nisam bio tako blagosloven tog dana! Mislim da mi treba novi prigušiš!"

"Nisam siguran kada je prigušio, ali garaža u koju sam je odneo je rekla da ne izgleda tako staro!"

Bonus video:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.