MOLIM VAS, ČIKA DOKTORE, UBIJTE ME! Ovi roditelji MONSTRUMI su ćerki (7) radili takve UŽASE da je ona ovo rekla!
Užasni detalji, Foto: Printscreen

SRAMOTA

MOLIM VAS, ČIKA DOKTORE, UBIJTE ME! Ovi roditelji MONSTRUMI su ćerki (7) radili takve UŽASE da je ona ovo rekla!

Ovaj slučaj zlostavljanja dece razbesneo je ljude širom sveta

Objavljeno:

U nekoliko izveštaja je zovu „Jaz“. Niko ne zna da li je ovo pravo ime sedmogodišnje devojčice. I nebitno je, jer je istina ono što je Jaz rekla lekarima. Javni tužilac je siguran u to.

Ovaj slučaj zlostavljanja dece razbesneo je ljude širom sveta! Malena Jaz je lekarima u meksičkoj klinici rekla: „Želim da umrem ... Ne želim da se vraćam roditeljima. Inače me neprestano udaraju “. Rečenice koje vam teraju suze na oči. To se dogodilo 21. avgusta. Jaz ​​je primljena na kliniku u gradu Puebla (jugoistočni Meksiko) sa vrlo ozbiljnim povredama. Unutrašnje krvarenje, povreda pluća, opekotine na leđima.

Na Jazinim rukama bili su tragovi užarenih cigareta. Takođe su se na detetovom telu pojavili znaci seksualnog zlostavljanja. Srećom, roditelji monstrumi su sada u pritvoru! Prema tužiocima, Rafael N. i Alejandra Viridiana N. osumnjičeni su da su naneli povrede svojoj ćerki.

Kaže se da je stric devojčice seksualno napao dete. Do svega ovoga došlo je kada je sused porodice posvedočio brutalnosti, spakovao dete i odneo ga u bolnicu. Jaz se sada tamo leči više od mesec dana. Polako stiče poverenje u ljude. Tokom istrage pokazalo se da je mala Jaz prethodno maltretirana najmanje tri puta.

Došla je u kliniku sa posekotinama, ali tek sada su vlasti intervenisale. Navodno se roditelji sada međusobno optužuju.

Navodi se da se u junu mlađa sestra Jaz ​​(3) ugušila pod misterioznim okolnostima. Da li su roditelji ubili svoje najmlađe dete? I ovaj slučaj se sada preispituje. Mediji širom sveta trenutno se bave dramom o maloj Jaz.

(Espreso.co.rs / bild.de)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.