BAKA JE IMALA 30 GODINA MLAĐEG LJUBAVNIKA DŽINOVSKOG CRNCA: A onda je nešto SLOMILO BAKI SRCE!
nije mogla reći ne., Foto: PRintscreen

Užas

BAKA JE IMALA 30 GODINA MLAĐEG LJUBAVNIKA DŽINOVSKOG CRNCA: A onda je nešto SLOMILO BAKI SRCE!

Nakon rastave plakala je godinu dana i jako se udebljala te sada jedino želi nastaviti da živi kao pre

Objavljeno: 13:52h

Britanka je nekoliko puta odbijala prošnje svog ljubavnika Rodnija, ali kada ju je zaprosio na pozornici u klubu, pred svima, nije mogla reći ne. Nakon što su preselili u Englesku, sve je krenulo nizbrdo...

Ber Hejning (68) uživala je u 'magičnom' seksu i vrućoj romansi sa svojim afričkim ljubavnikom, a sada upozorava druge žene na svoju nevolju. Ona je naime na njega potrošila celu svoju životnu ušteđevinu od 150 hiljada kuna.

Upoznali se na društvenim mrežama, a kaže da je 'pala' na njegove seksi poruke.

- Trebala sam znati bolje. Znala sam se smejati ženama koje su padale na lepe momke iz inostranstva i pomisliti kako su lakoverne i blesave. Sad sam jedna od njih - rekla je.

Imala je 63 godine kada je upoznala Rodnija, koji je radio kao pevač u Akri u Gani, gde je ona vodila dobrotvornu organizaciju koja je pomagala sirotištima.

Povezali su se preko ljubavi prema pevanju, a u to vreme Rodni je radio kao producent s poznatim imenima muzičke scene u Gani. To prijateljstvo došlo je u idealno vreme za Bet, koja je bila usamljena nakon što joj je sestra Gejnor umrla pre par godina, a majci je dijagnosticirana demencija.

Rodni je bio vrlo komunikativan i govorio joj je kako ima lepu kosu i da bi je hteo dodirnuti. Rekao joj je da ima 40 godina.

1 / 2 Foto: Printscreen

Uskoro ju je počeo tražiti novac, prvo sitne svote, a onda i veće, poput 17 hiljada kuna za muzičku opremu. Tada su počeli planirati i susret uživo, a on ju je tražio da ga poseti u Gani, što je ona i učinila 2015. godine. Dočekao ju je na aerodromu i u autu ju je strastveno poljubio.

- U tom trenutku shvatila sam da nećemo biti samo prijatelji i već smo tu večer spavali zajedno - prisetila se.

Ubrzo je započela romansa, a Rodni ju je nekoliko puta tražio da se uda za njega. Odbila ga je četiri ili pet puta te mu je govorila da se još ne poznaju dovoljno.

Nedelju dana pre njenog povratka u Englesku, par je bio u noćnom klubu, kada se Rodni popeo na pozornicu i zaprosio ju pred svima. Rekao joj je da želi provesti život s njom i organizovao je venčanje pet dana kasnije, taman pre nego se trebala vratiti.

Kaže da ga nije mogla odbiti dok su svi njegovi prijatelji pljeskali i navijali.

Već sledeći dan kupila je venčanicu i prstenje te zamolila komšiju da joj pošalje njene papire od razvoda iz Engleske.

Tokom venčanja, Bet se šokirala kada je saznala da njen novi suprug nema 40 godina, nego da je u 30-ima, ali bilo je prekasno da odustane, rekla je.

Advokatu je platila oko 25.000 kuna da sredi vizu za Rodnija, koju je dobio u februaru 2017.. Par je tada došao živeti u njenoj kući u Vorčesteru, a stvari su odjednom krenule nizbrdo.

On se počeo žaliti na sve i češće je spavao na kauču nego u njihovom krevetu. Svađao bi se s njom oko svega, od hrane pa do hladnoće i toga što je morao pronaći posao. Nije mu bilo jasno kako ona nije bogata, iako je Britanka.

Njena deca i prijatelji nisu ga voleli, a uskoro je i ona shvatila da je sve bila laž.

Veza je pukla i zamolila ga je da odseli. Platila mu je put kući i razvod, što ju je koštalo oko 12 hiljada kuna, a on je još tvrdio i da ga je napala, ali nije htio pokrenuti tužbu, piše The Sun.

Nakon rastave plakala je godinu dana i jako se udebljala te sada jedino želi nastaviti da živi kao pre.

Bonus video:

(Espreso.co.rs/24sata.hr)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.