MUŠKARCI SE TAKMIČE KOJI ĆE DA JOJ NAPRAVI DETE: Pojavio se ŠOK RIJALITI, tek da čujete šta rade u PRVOJ EPIZODI
Ovo su učesnici rijalitija, Foto: Instagram

NOVI RIJALITI FORMAT

MUŠKARCI SE TAKMIČE KOJI ĆE DA JOJ NAPRAVI DETE: Pojavio se ŠOK RIJALITI, tek da čujete šta rade u PRVOJ EPIZODI

Kandidatima nije bilo lako...

Objavljeno:

Sve češće smišljaju se novi rijaliti formati, koji u većini slučajeva šokiraju gledaoce.

Sad je televizija Fox otišla korak dalje i osmislila dosad najbizarniji šou ikada, a na to ih je podstakao porast gledanosti starih rijalitija koji su se emitovali. U šou 'Labor of Love' čak 15 muškaraca takmiči se ko će napraviti dijetu Kristi Katzmann (41).

Rijaliti vodi Kristin Davis (55), koja se proslavila ulogom Šarlot u hit seriji 'Seks i grad'.

Kristi je razvedena i još nije rodila dete pa je odlučila da učestvuje u ovom šou jer želi da ima dete pre nego joj otkuca biološki sat. Uvek je na prvo mesto stavljala karijeru, ali sada bi želela da upozna muškarca svog života, odnosno oca deteta.

U prvoj epizodi ovog rijalitija muškarci čekaju u redu da doniraju spermu u čašu. Voditeljka im tada objašnjava da će tako proveriti koliko su kandidati plodni i da o tome zavisi njihov daljnji ostanak u rijalitiju. Muškarci sve do tog trenutka nisu znali da to moraju da učinei pa su im reči voditeljke bile šok. Ipak, naposletku su pristali.

- Jedan od mojih najvećih strahova bio je da neće biti muškaraca koji ovo žele. Mislim da je pravi test bila analiza sperme čim su me upoznali - ispričala je zvezda ovog rijalitija.

Međutim, sperma nije jedini bitan aspekt ovog bizarnog rialitija. Muškarci će morati da pokažu kako se snalaze s decom, da menjaju pelene, da paze na decu. Takođe, spojiće ih i na aparat koji simulira porođajne bolove.

Bonus video:

(Espreso.co.rs/24sata.hr)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.