VAZDUŠNO DEKOMPRESIONI SISTEM: Najefikasniji način u oslobađanju bola u vratu, kičmi i leđima, bez upotrebe lekova!
Foto: Promo

protiv bolova

VAZDUŠNO DEKOMPRESIONI SISTEM: Najefikasniji način u oslobađanju bola u vratu, kičmi i leđima, bez upotrebe lekova!

Pumpanjem vazduha u vazdušnu komoru postižete funkciju podrške i istezanja vrata.

Objavljeno:

Način života koji podrazumeva dosta sedenja, manjak fizičke aktivnosti, oslabljenje mišiće u tozalnom i leđnom delu uglavnom uzrokuje bolove koji se javljaju u kičmi i vratu. Nažalost, pre ili kasnije, svaki čovek oseti bol ove vrste.

Kao rezutat višedecinjskog istraživanja, osmišljen je i kreiran vazdušno dekompresioni sistem (VDS) koji predstavlja najefikasniji način u osloođenju ljudi bola ove vrste. Ovaj svetski priznati revolucionarni sistem jedina je terapiju za vratnu, kičmenu i regiju donjih leđa, koja na organizam deluje sistemski i ne uključuje upotrebu lekova.

Vratna kragna CD3 sa dekompresionim sistemom predstavlja revolucionarni pristup u tretiranju bola u vratu. Veoma laka i jednostavna za upotrebu, ona pomaže smanjenju pritiska na deo vratne kičme, zahvaljujući inovativnom longitudinalnom sistemu istezanja. Pumpanjem vazduha u vazdušnu komoru postižete funkciju podrške i istezanja vrata. Vratna kragna:

  • Opušta napete mišiće, uklještene nerve, bol u vratu i glavobolju
  • Obezbeđuje istezanje duž fiziološke krive pomoću zavrtnja nagore i nadole sa leve i desne strane i vazdušne komore na zadnjem delu (model NTD 3000)
  • Pomaže u lečenju osteoartritisa i nateklih diskova, kao i kod ispravljanja vrata, diskova i zglobova zahvaćenih degenerativnim procesom
  • Pomaže u lečenju cervikalne spondiloze, korenu nerva i kičmene arterije
  • Jedinstveno dizajniran pojas na naduvavanje omogućava efekat istezanja, a ergonomski dizajniran frontalni okovratnik pokriven mekom podlogom obezbeđuje komfor, podršku i stabilnost (NTD 3000)
  • Sadrži pneumatski pojas i okvir čiji mehanizam pruža podršku u tri tačke, obezbeđujući silu istezanja oko čitavog vrata osim prednje vilice.

Vratnu kragnu možete poručiti OVDE po sniženoj ceni od 7.900 rsd ili pozivom na broj telefona 011/442 0502 ili 011/442 0501 svakog radnog dana. Dostava je besplatna, a garancija na kragnu iznosi 12 meseci.

Dekompresioni pojas za leđa LD2 predstavlja novu tehnologiju u tretmanu bolova u lumbalnom delu leđa i bolova u kičmi. Pojas pomaže u vraćanju odgovarajuće pozicije međupršljenskog diska ili jezgra diska, povećavajući međupršljenski prostor i tako umanjuje pritisak između pršljenova. Pomaže u sledećim slučajevima:

  • Relaksira grčenje mišića i bol
  • Pomaže u tretiranju degenerativnih bolesti međupršljenovih diskova, diskushernije, spinalne stenoze, išijasa, spondiloze
  • Pomaže u eliminisanju bola u leđima, kukovima, butinama i nogama/stopalima.
  • Kod ispalih ili oštećenih diskova umanjuje bol produžavajući prostor između dva diska u lumbalnom delu kičme
  • Pomaže pojedincima sa napornim poslovima koji zahtevaju podizanje tereta ili pri dugotrajnim vožnjama
  • Pomaže pri održavanju pravilnog položaja. Nepravilno držanje gornjeg dela tela vrši pritisak na diskove i izaziva bol u leđima.

Model dolazi standardno sa ručnom pumpom. Izmeriti veličinu struka i na osnovu toga poručiti odgovarajući pojas.

foto: Promo

Dekompresioni pojas možete naručiti OVDE po sniženoj ceni od 8.900 rsd ili pozivom na broj telefona 011/442 0502 ili 011/442 0501 svakog radnog dana. Dostava je besplatna, a garancija na kragnu iznosi 12 meseci.

Masažer CM3 predstavlja novu vrstu fizioterapije za vratni deo. Efikasno ublažava bol i relaksira mišiće u vratnom delu. Jednostavan je za rukovanje, u sebi sadrži struju, grejanje i trakciju, a kao bonus ima dodatni par elektroda kojima možete uraditi terapiju strujom na bilo kom delu tela koji vas boli. Prvo blago istegnete vrat kako biste opustili napete mišiće, zatim terapijska struja prolazi kroz mišiće vrata i na kraju ide toplota koja će dodatno relaksirati i opustiti napete mišiće.

Njegove karakteristike su sledeće:

  • Inteligentni električni impuls
  • Inteligentno vazdušno podizanja (trakcija)
  • Magnet
  • 4 u 1 sinhronizovani kanal komande energetskog polja.

Masažer CM3 možete poručiti OVDE po sniženoj ceni od 9.900 rsd ili pozivom na broj telefona 011/442 0502 ili 011/442 0501 svakog radnog dana. Dostava je besplatna, a garancija na masažer iznosi 12 meseci.

* Celokupan asortiman najefikasnijih proizvoda protiv bolova možete pogledati OVDE.

Bonus video:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.