Zver je stigla: Rols Rojs debituje na beogradskom sajmu automobila! (FOTO)
Foto: Fonetap

NAJBOLJI MODELI

Zver je stigla: Rols Rojs debituje na beogradskom sajmu automobila! (FOTO)

U januaru, Rolls Royce Motor Cars su objavili druge najviše rezultate godišnje prodaje u svojoj istoriji dugoj 113 godina, sa globalnom prodajom koja je prošle godine za 6 % veća u odnosu na 2015
Objavljeno:

Beogradski dizajner, Pavle Trpinac, će se takođe pojaviti na ovom sajmu tokom dana za novinare i tokom prvog dana kada sajam bude otvoren za sve posetioce. Trpinac je bio značajan član dizajnerskog tima koji je kreirao Ghost Black Badge i Wraith modele. On je rekao: “Biti deo beogradskog sajma automobila – istog onog koji sam po prvi put kao dete posetio sa svojim ocem - kao predstavnik ultimativnog simbola uspeha je ostvarenje mojih snova”.

U januaru, Rolls Royce Motor Cars su objavili druge najviše rezultate godišnje prodaje u svojoj istoriji dugoj 113 godina, sa globalnom prodajom koja je prošle godine za 6 % veća u odnosu na 2015.

Prodaja je vođena snažnom potražnjom za čitavom njihovom ponudom, ali je dostigla i svoj trenutak slave zbog novog kabrioleta Dawn, najzavodljivijeg Rolls Royce modela ikada.

foto: Reuters

Ukupno 4.011 automobila je prodato klijentima iz više od 50 zemalja širom sveta, što je još jednom potvrdilo snagu i otpornost ovog brenda tokom godine kada je tržište bilo veoma turbulentno za luksuz u čitavom svetu.

2016.godine je ujedno proizveden i poslednji Rolls Royce Phantom VII model, dok će nova generacija njihovih vrhunskih automobila biti lansirana kasnije ove godine.

Rolls Royce Motor Cars će se na beogradskom sajmu posetiocima predstaviti u hali 2A, kao specijalni gost Delta Motors kompanije.

(Espreso.co.rs / Luxlife)

counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.