Zver je stigla: Rols Rojs debituje na beogradskom sajmu automobila! (FOTO)
Foto: Fonetap

NAJBOLJI MODELI

Zver je stigla: Rols Rojs debituje na beogradskom sajmu automobila! (FOTO)

U januaru, Rolls Royce Motor Cars su objavili druge najviše rezultate godišnje prodaje u svojoj istoriji dugoj 113 godina, sa globalnom prodajom koja je prošle godine za 6 % veća u odnosu na 2015
Objavljeno:

Rolls Royce Motor Cars će debitovati na beogradskom sajmu automobila kasnije ovog meseca, gde će se po prvi put vodeći proizvođač ultra luksuznih automobila predstaviti na najvažnijem događaju iz ovog segmenta u Srbiji

OK, znate da Espreso ima aplikaciju. Niste znali da je od danas još bolja!

- Veoma smo radosni što se na beogradskom sajmu automobila po prvi put pojavljujemo sa Ghost Black Badge modelom”, rekao je Piter Šopman, regionalni direktor Rolls Royce Motor Cars. “Naše prisustvo naglašava rastući značaj regije Centralne i Istočne Evrope za Rolls Royce, i mi predviđamo još veći rast u godinama koje dolaze - dodao je.

Promenili su svet: Kako su nastali automatski menjači? (GIF)

Kao ultimativna limuzina za biznismene, Ghost model je dizajniran kao vizija jednostavnosti, odnosno Rolls Royce koji se kreće neverovatno graciozno, kao vanvremenski i uvek popularni model. Ghost Black Badge predstavlja autentično vozilo i po pitanju izgleda i po pitanju inženjeringa.

Kao deo permanentne Bespoke serije, Wraith i Ghost modeli su dostupni sa Black Badge varijacijama, gde je Rolls Royce brend reinterpretirao svoju ikonu, kako bi uspeli da predstave mračniju stranu njenog karaktera.

foto: AP

Šopman je takođe dodao: “Black Badge je način života, odnosno aspekt Rolls Royce brenda koji je privlačan ljudima sa nemirnim duhom. Oni naporno rade, ali se isto tako i zabavljaju”.

counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.