KRIZA JE STVAR PROŠLOSTI: Spremi se, Mari, Nole je opet onaj stari! (VIDEO)
Foto: Reuters

atp london, 2. kolo

KRIZA JE STVAR PROŠLOSTI: Spremi se, Mari, Nole je opet onaj stari! (VIDEO)

Miloš Raonić je osetio bes ranjenog lava koji se krije u Novaku Đokoviću
Objavljeno: 23:35h

TAJ-BREJK - Raonić je poveo sa 2:0 posle neiznuđene greške srpskog asa! Potom je Nole smanjio na 1:2, ali je imao mini-brejk manjka! Posle toga je uspeo da izjednači na 2:2 nakon dramatične razmene, ali je Raonić dobro napao na svoj servis i poveo sa 3:2! Usledila su dva servisa drugog igrača sveta, a samo je na jedan uspeo da osvoji poen! 4:3 imao je Kanađanin, ali je Novak vratio mini-brejk! Onda je Miloš uspeo na svoj drugi servis ponovo da povede, da bi Nole posle dva svoja servisa imao prvu prednost u taj-brejku i prvu meč loptu... Raonić je odservirao prvu servis grešku, da bi na drugi servis Novak odlično odgovorio i osvojio i drugi set!!!

6:6 - Veoma težak gem! Raonić je imao 15:30 na Noletov servis, ali je naš teniser uspeo da izjednači na 30:30 posle neverovatne razmene udaraca! Imao je Raonić i set loptu, ali je Đoković posle ogromne muke uspeo da odoli!!!

Tokom ovog gema dogodio se i jedan neverovatan detalj! Naime, Raoniću je smetao blic sa mobilnog telefona iz publike, pa je zamolio navijača da ga ugasi! Ovaj je to posle ozbiljnog zbunjivanja uspeo da uradi!

foto: Printscreen/RTS1

5:6 - Novi lagan servis gem za Miloša Raonića! Nole ponovo servira za opstanak u setu, iliti kako bi osigurao novi taj-brejk!

5:5 - Iako je Miloš poveo u ovom gemu, Nole se vratio i sa nekoliko dobrih servisa i pametnih udaraca uspeo da poravna rezultat! Tokom ovog gema, Nole je pokušavao da objasni publici da ćuti do kraja poena...

4:5 - Prva prednost Kanađanina na ovoj utakmici! Nole servira za opstanak u setu, a vrlo lako je mogao da servira za meč! Raonić je magično servirao u ovom, devetom gemu drugog seta!

4:4 - Miloš je po drugi put u drugom setu uspeo da vrati brejk! Sjajna psihička sprema, pre svega!!! Pogrešno smo ga procenili dva posta niže!

4:3 - Raonić se asom održava u ovom meču, ali Novak servira za 5:3!

4:2 - Nikad lakše odbranjen brejk! Raonić deluje kao da je pred porazom, nadamo se da nismo pogrešno procenili ovu letargičnu facu!

3:2 - Dve brejk lopte imao je Đoković i posle veoma kvalitetnog tenisa uspeo da stigne do novog brejka prednosti! Iskoristio je prvu brejk šansu pri rezultatu 15:40!

2:2 - Raonić je odmah vratio brejk, iako je Nole imao priliku da ga odbrani! Mlako je postupio u odsudnom momentu, što je crnogorski Kanađanin iskoristio!

2:1 - Lagan servis gem za Raonića!

2:0 - Izdržao je Novak! Teška situacija, Raonić je imao brejk šansu, nije je iskoristio (četvrta do sada), pa je Nole rešio gem u svoju korist! Bravo!

1:0 - Đoković je odmah došao do brejk lopte koju je na drugi servis protivnika uspeo i da iskoristi! Bravo, Nole, Srbine!!!

TAJ BREJK - Umalo da Nole dođe do prve set lopte, ali je Raonić pogodio samu liniju i čelendžom potvrdio to, jer je sudija mislio da je lopta u autu! 5:5, a moglo je da bude i 6:3! A onda i fantastičan lob Srbina za prvu set loptu! Prvu nije iskoristio! Druga set lopta za Noleta! I DUPLA SERVIS GREŠKA RAONIĆA! SET ZA NOLETA!!!

TAJ BREJK - Greši Raonić, vraća se nole - 3:3!

TAJ BREJK- Nestvarno dobro servira Raonić, ali neće do zore moći tako! 3:1 za Kanađanina!

6:6 - Kao što smo i najavili, ide se u taj-brejk!

6:5 - Raonić je bio blizu brejka, ali Novak je uspeo da preokrene rezultat...

5:5 - I dalje su dva igrača sigurna na servisu i kako stvari stoje idemo u taj-brejk!

PLAKALI OD SMEHA: Pre meča Novaka i Raonića desio se bizaran momenat koji je oborio sve prisutne sa nogu! (VIDEO)

4:4 - Uspeo je Raonić da zadrži svoj servis, a ako Novak želi da napravi razliku moraće da popravi svoj ritern.

4:3 - Novak je rešio jeo jedan gem u svoju korist i sada vreme je da se pravi brejk!

3:3 - Isto poena je Đoković dozvolio Milošu, koliko i Kanađanin iz Podgorice njemu u prošlom gemu! A onda i Raonić opet lagan na svoj servis!

2:2 - Raonić je konačno uspeo da odservira dobro i da dopusti Noletu samo jedan poen na svoj servis!

2:1 - Dve brejk lopte imao je Raonić, ali nijednu nije iskoristio! Đoković je to kaznio, pa je odbranio svoj servis i po drugi put!

1:1 - Veoma težak gem i za Raonića na svoj servis... Ali, na kraju je i on uspeo da ga sačuva!

1:0 - Meč je počeo! Prvi servira Novak Đoković! Nije mu bilo lako da sačuva svoj servis u prvom gemu, ali je zbog prisebnosti uspeo u tome!

21:05 - Igrači su spremni za početak meča, koji je zakazan za 21.10!

20:51 - Kao što je poznato, Đoković će u trećem kolu igrati sa nekim drugim, a ne Gaelom Monfisom, koji se povukao zbog povrede rebra! Pogledajte i sa kim!

20:30 - Meč bi trebalo uskoro da počne, a dok čekamo da vidimo šta kažu kladionice!

Kvota na Novaka iznosi 1.22, dok je na Raonića 4.33.

(Espreso.co.rs)

counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.