KRIZA JE STVAR PROŠLOSTI: Spremi se, Mari, Nole je opet onaj stari! (VIDEO)
Foto: Reuters

atp london, 2. kolo

KRIZA JE STVAR PROŠLOSTI: Spremi se, Mari, Nole je opet onaj stari! (VIDEO)

Miloš Raonić je osetio bes ranjenog lava koji se krije u Novaku Đokoviću
Objavljeno: 23:35h

Novak je, konačno, posle nekoliko meseci velike rezultatske krize u koju je zapao, pokazao svoje pravo lice! U odsudnim momentima je delovao više nego smireno, bodrio je sebe kad je trebalo, drao se na sudije, takođe, kada je trebalo, odigravao pametne udarce kada je to bilo odsudno!

OK, znate da Espreso ima aplikaciju. Niste znali da je od danas još bolja!

Stradao je Miloš Raonić u drugom kolu grupne faze finalnog Mastersa u Londonu sa 2:0 (7:6, 7:6).

Tokom prvog seta niko nije mogao da protivniku uzme brejk, pa se pristupilo popularnom "teniskom ruletu"! U njemu je drugi teniser sveta bio uspešniji, a završio ga je duplom servis greškom protivnika. Iskoristio je na taj način drugu set loptu!

A u drugom setu, nova drama! Dva puta je Nole imao po brejk prednosti, dva puta se Miloš vraćao i uspeo je da poravna na 4:4. pa onda i prvi put povede u gemovima! Međutim, naš maestro se opasuljio posle nekoliko manjih kikseva, da bi u taj-brejku ponovo uspeo da bude bolji! I to opet na razliku sa 7:5!

U sledećem kolu, Novak se najverovatnije sastaje sa Davidom Gofanom, koji je "uleteo" zbog povrede Gaela Monfisa, dok će Raonić igrati sa Dominikom Timom za mesto koje vodi u polufinale ovog prestižnog turnira i verovatno na megdan sa Endijem Marijem!

Đoković je na ovaj način obezbedio polufinale, još ostaje da se vidi sa kog mesta!

foto: Reuters

Sva dešavanja pre, tokom i posle susreta mogli ste da pratite uz naš dobro poznati lajv-blog!

counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.