ĐOKOVIĆ SE VRAĆA NA TEREN: Novak neće da se krije posle US opena! Doneo odluku na kom turniru sledećem igra!
Foto: Starsport©

sjajna vest

ĐOKOVIĆ SE VRAĆA NA TEREN: Novak neće da se krije posle US opena! Doneo odluku na kom turniru sledećem igra!

Najbolji teniser sveta će već od sledeće nedelje opet biti na terenu

Objavljeno:

Neće Novak Đoković uzimati pauzu kako bi se psihički i mentalno oporavio od incidenta koji se dogodio na US openu sa koga je diskvalifikovan zbog toga što je pogodio linijskog sudiju lopticom posle poena.

Iako su možda neki mislili da će najbolji igrač planete možda odustati od turnira u Rimu kako bi sabrao svoje misli usled cele negativne kampanje koja se vodi protiv njega, to neće biti slučaj.

Đoković će sledeće nedelje učestvovati na Mastersu u Rimu, potvrdili su organizatori turnira.

U saopštenju koje su izdali organizatori navodi se da na "Foro Italiku" od 14. do 21. septembra nastupiti 18 od 20 najbolje rangiranih tenisera na ATP liste.

Što se tiče igrača sa vrha liste, na spisku učesnika nema Rodžera Federera, koji se i dalje oporavlja od povrede i Danila Medvedeva, koji je danas saopštio da neće igrati, a umesto njega glavni žreb je uvršten Amerikanac Sem Kveri.

Kao što je to slučaj bio i prethodnih godina, prvih osam nosilaca biće slobodni u prvom kolu, a uz njih, u ovoj fazi neće igrati ni polufinalisti Otvorenog prvenstva SAD, ako nisu u toj grupi igrača. To znači da od prvog kola na teren neće izaći Španac Pablo Karenjo Busta, jer Medvedev neće doći u Rim, a Dominik Tim i Aleksanar Zverev će biti među prvih osam nosilaca.

U skladu sa odlukama vlasti pokrajine Lacio, turnir će biti ogiran bez navijača, a učesnici će biti smešteni u dva hotela, jedan za teniserke i drugi za tenisere. Takođe, specijalne pozivnice su dobili domaći igrači Lorenco Sonego, Janik Siner, Đanluka Mađer i Salvatore Karuzo.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.