KIRJOS: Ja ne pozivam, samo pokušavam da ih dovedem u red, jer ponavljaju iste greške!
Foto: EPA/Will Oliver/EPA/Julien De Rosa

Opet o Đokoviću

KIRJOS: Ja ne pozivam, samo pokušavam da ih dovedem u red, jer ponavljaju iste greške!

Australijanac je istakao da nema nameru da prestane da javno proziva svoje kolege

Objavljeno:

Kontroverzni Nik Kirjos koji je reputaciju u tenisu više stekao po "dugom jeziku", a ne toliko po rezultatima, uglavnom napada Novaka Đokovića i još pojedine tenisere s kojima očito nije na talasnim dužinama.

I to ne planira da promeni u svom ponašanju, barem je tako rekao.

- Pokušavam samo da ljude podsetim na njihove akcije. Ne možete da poredite šta neko radi van terena sa onim što radi na terenu. Kad vidim da neki ljudi prave greške, nemam nameru da ih prozivam, ali ako oni to brane i stalno ponavljaju iste greške, posebno u vreme globalne pandemije, naravno da ću nešto reći o tome - izjavio je Kirjos.

foto: EPA/Scott Barbour

Poslednji put on se oglasio u nedelju uveče kada je Novak Đoković diskvalifikovan sa US opena jer je nenamerno pogodio linijskog sudiju u vrat.

Tada je objavio anketu uz pitanje "koliko bi on bio suspendovan da je isto to uradio – pet, 10 ili 20 godina?".

- Ne govorim to da bih skrenuo pažnju na sebe, pokušavam da dovedem u red one koji bi trebalo da budu u redu. Moramo raditi timski inače će se greške ponavljati.

foto: EPA/Lukas Coch

Kirjos je odbio da igra turnire dok se situacija oko pandemije koronavirusa ne sredi u svetu.

- Sport više neće biti isti. Ne želim da živim u restrikcijama, želim da se stvari vrate u normalu. Nedostaje mi igranje, ali želim da to bude u pravim uslovima, pred publikom, želim da ih zabavljam. Teško je doneti definitivnu odluku jer stvari mogu da se otmu kontroli za samo nedelju dana. Čak i Ešli Barti, šampionka Rolan Garosa nije osećala da je dovoljno sigurno da ide u Evropu - zaključio je Kirjos.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.