S ĐOKOVIĆEM NE MOŽETE DA IMATE ISTI ODNOS KAO S RAFOM I RODŽEROM: Novaka volim na drugačiji način!
Foto: EPA/Rob Prezioso/EPA/Nic Bothma

Bivši zimonjićev partner

S ĐOKOVIĆEM NE MOŽETE DA IMATE ISTI ODNOS KAO S RAFOM I RODŽEROM: Novaka volim na drugačiji način!

Francuz je rekao da Novak ne voli da bude blizak s kapitenom

Objavljeno:

Čuveni bivši francuski teniser Fabris Santoro koji je sa Nenadom Zimonjićem u dublu osvojio nekoliko trofeja, govorio je o odnosu koji ima sa članovima "velike trojke".

Francuz je bio gost jednog podkasta gde je između ostalog govorio o Rodžeru Federeru, Rafaelu Nadalu i Novaku Đokoviću, a čini se da ima drugačiji odnos sa prvom dvojicom nego što ima sa Srbinom.

- Imam sjajne uspomene sa njima. Bio sam obojici kapiten i srećan sam zbog toga. Proveo sam fenomenalno vremea sa njima. Oni su izuzetno normalni i, istovremeno, jedinstveni - rekao je Santoro i dodao:

foto: EPA/Ali Haider

- To su dva izvanredna momka kakva možda nećemo više videti. Kada ste u bliskom kontaktu sa njima vidite koliko su inteligentni. Vidite da vole da igraju i da pobeđuju, a vole i da uče - rekao je Santoro prisećajući se vremena kada je bio kapiten tima na egzibicionom turniru IPTL.

On se družio i sa Novakom, ali čini se da nije uspeo da s njim razvije odnos kakav je imao sa Špancem i Švajcarcem.

- On je takođe izuzetno pristojan, ali ne voli da bude toliko blizak sa kapitenom. Sa njim ne možete da imate isti odnos (kao sa Rafom i Rodžerom). I njega volim, samo na drugačiji način - otkrio je Santoro.

foto: EPA/Jason Szenes

Osvajač šest ATP trofeja se prisetio Nadalove želje za druženjem.

- Rafa mi je posle dva dana dao broj i bio je toliko srećan, korisito je našu 'WhatsApp' grupu od jutra do večeri. Uvek je pratio šta se dešava u grupi kao malo dete, bio je baš srećan - prisetio se Santoro.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.