ODUSTAO OD US OPENA, A NI TO NIJE MOGAO DA KAŽE A DA NE PLJUNE ĐOKOVIĆA: Vi što igrate po stolovima i grabite pare!
Foto: EPA/Dave Hunt

Sramno

ODUSTAO OD US OPENA, A NI TO NIJE MOGAO DA KAŽE A DA NE PLJUNE ĐOKOVIĆA: Vi što igrate po stolovima i grabite pare!

U svom obraćanju da neće igrati na US openu drznuo se da kaže i nešto ovako

Objavljeno: 09:56h

Nik Kirjos je odustao od igranja na US openu.

Baš kao i njegova sunarodnica i prva teniserka sveta Ešli Barti, ali i još brojni igrači i igračice, i problematični Australijanac je rešio da ne igra na Gren slemu u Njujorku bez obzira na sve uslove zaštite od korone koje organizatori će obezbediti.

- Ove godine neću igrati na US openu. Boli me što neću igrati na jednom od najvećih stadiona, Artur Ešu. Ali, stojim uza svoj naroda, moje Australijance, kao i iza stotina hiljada Amerikanaca koji su izgubili svoje živote. Ovo je moja odluka - napisao je Kirjos na Tviteru.

Međutim, ni u ovom obraćanju Kirjos nije mogao, a da ne udari na Novaka Đokovića i sve ostale tenisere koji su učestvovali na Adria Touru, pa ih je ponovo bezobrazno prozvao, čak i optužio da su novac od toga stavili u svoj džep.

- Morate se ponašati u interesu drugih. Ne možete igrati na stolu, grabiti novac po Evropi ili pokušati da napravite neku egzibiciju od koje ćete zaraditi 'brzi' novac. To je sebično, mislite na druge – o tome se radi kod ovog virusa. Ne zanima me na kojem se mestu na rang listi nalazite ili koliko novca imate. Ponašajte se odgovorno.

Kirjos je u ovom drugom delu očigledno mislio na Novaka Đokovića i njegov "Adria tur" koji se neslavno završio.

- Za one koji su se ponašali sebično i kršili pravila, kažem vam srećno. Igrajte na sopstveni rizik, nemam problem s tim.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.