ĐOKOVIĆ SE TESTIRAO NA KORONU: Čim je stigao u Beograd sa celom porodicom je otišao na test!
Foto: Starsport©

ĐOKOVIĆ SE TESTIRAO NA KORONU: Čim je stigao u Beograd sa celom porodicom je otišao na test!

Najbolji srpski teniser je pokazao odgovorno ponašanje

Objavljeno: 12:12h

Novak Đoković je stigao u Beograd iz Zadra i odmah je otišao da uradi test na koronavirus.

Najbolji teniser sveta, njegova porodica i svi iz njegovog tima odmah su uradili test na Covid-19 i sada čekaju rezultate koji bi trebalo da budu gotovi tokom dana, saopšteno je iz njegovog PR tima.

Čim budu stigli rezultati i u skladu sa pravilom o poverljivosti podataka i bude dobijeno odobrenje od Đokovića i porodice javnost će biti obaveštena da li je srpski teniser ili još neko iz njegovog okruženja zaražen koronavirusom.

Novak će svakako poštovati sve preporuke i protokole nadležnih institucija i svakako će narednih 14 dana provesti u samoizolaciji.

Podsećamo da je Novak prethodnih dana bio u veoma bliskom kontaktu sa zaraženima Grigorom Dimitrovim i Bornom Ćorićem, a takođe je otkriveno i da njegov kondicioni trener Marko Paniki ima koronavirus u on je zadržan u Zadru u samoizolaciji.

Finale Adria Toura je otkazano u nedelju uveče nakon što se saznalo da je Dimitrov, koji je bio jedan od učesnika zaražen, dok su ostali koji su bili u kontaktu s njim zatražili da se testiraju, iako niko nije imao simptome.

Đoković nije želeo da se testira u Zadru, već je sačekao da dođe u Beograd, dok su 22 osobe bile testirane tokom prethodne noći i od toga njih tri su bile pozitivne među kojima su Ćorić i Paniki.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.