ĐOKOVIĆEV TRENER POZITIVAN NA KORONAVIRUS! Najnovije vesti o zaraženima su stigle iz Zadra!
Foto: Mario Ćužić / HTS

zvanično

ĐOKOVIĆEV TRENER POZITIVAN NA KORONAVIRUS! Najnovije vesti o zaraženima su stigle iz Zadra!

Trojica od 22 testiranih u Zadru su pozitivni na koronavirus!

Objavljeno: 09:51h

Marko Paniki, kondicioni trener Novaka Đokovića, pozitivan je na koronavirus potvrđeno je testiranjem u Zadru.

Nakon vesti da je trojica tenisera zaraženo Covid-19 nakon što je obelodanjeno da ga ima Grigor Dimitrov, stigle su i zvanične informacije iz organizacije.

Kako je javljeno iz tima srpskog tenisera, od 22 osobe koje su tokom noći testirane u Zadru na koronavirus, tri osobe su bile pozitivne i to su Borna Ćorić, Kristof Groh, trener Grigora Dimitrova i Marko Paniki, kondicioni trener Novaka Đokovića.

- Sva trojica su uradili takozvani nulti test i ostaće u samoizolaciji u Zadru. ponovni test uradiće za 5 dana posle čega će se preduzeti dalji koraci. Ukoliko taj test bude bio negativan moći će da idu kući, a ako bude bio pozitivan nastaviće da se ponašaju u skladu sa preporukama nadležnih - rečeno je iz Novakovog tima.

Svi ostali, uključujući i članove Đokovićevog tima i druge tenisere poput Zvereva i Čilića bili su negativni i mogu da idu svojim kućama uz obavezan period samoizolacije od 14 dana.

Novak Đoković će se testirati kada se bude vratio u Srbiju nakon što bude bio na pregledu kod svog lekara koji će ga dalje uputiti na epidemiologa.

foto: Mario Ćužić / HTS

Testiranje u Zadru nije bilo obavezno, pošto niko nije imao simptome koronavirusa, ali su neki koji su bili u blizini Dimitrova svejedno želeli da se testiraju.

Testirali su se i Goran Ivanišević, Goran Đoković, Đorđe Đoković, Miljan Amanović iz Novakovog tima i oni su takođe bili negativni.

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.