NOVAK STIGAO U ŠANGAJ: Odmah je pričao o ishrani i alternativnoj medicini!
Foto: Beta / Miloš Miškov

Pristigao je

NOVAK STIGAO U ŠANGAJ: Odmah je pričao o ishrani i alternativnoj medicini!

Najbolji srpski teniser je oran i spreman za osvajanje nove titule na Mastersima

Objavljeno:

Novak Đoković stigao je u Šangaj gde ga očekuje učešće na Mastersu.

Posle mini priprema koje je proveo u Beogradu, najbolji srpski teniser je otputovao put Kine, a odmah po dolasku sačekali su ga brojni novinari koji su ga najviše zapitkivali oko njegove ishrane.

- Svi želimo da budemo zdravi, zar ne? Na mene je promena ishrane dosta dobro uticala. Mislim da u svemu što radimo moramo da pronađemo balans - rekao je Novak.

S obzirom na to da je Kina jedno od izvorišta alternativne medicine, Novak je odgovarao i na pitanja o tome, a sve to u sklopu toga što je njegovo zdravlje sada odlično nakon silnih problema koje je imao.

- Uvek pokušavamo da nađemo način da ostanemo zdravi. Pokušavamo da savladamo onu osnovnu, konzervativnu, a zatim i alternativnu medicinu, za koju mislim da je malo ostavljena po strani u poslednjih nekoliko decenija. Ali ako pogledate sve sva dokumenta o istočnoj medicini koja je najstarija na svetu, postoje različiti načini lečenja, održavanja tela, uma i duše. Svi imaju drugačije načine kako se postavljaju prema telu - objasnio je Novak.

On je u ponedeljak istakao koliko mu je promena ishrane pomogla u karijeri i životu.

- Alternativna medicina igra važnu ulogu u mom životu. Znam puno stvari o njoj. Mislim da je najbolje pronaći balans između klasične i alternativne medicine i da će vas taj balans održavati zdravim. Na mene je promena ishrane uticala dosta pozitivno i što se tiče igre i što se tiče mog privatnog života - istakao je Đoković.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.