NOVAKA PUCAJU EMOCIJE KAD PRIČA O DECI: Od Tare mi se srce istopi! Možda sam Stefana prerano odveo na Zvezdin meč!
Foto: Printscreen/Instagram

Raspilavio se

NOVAKA PUCAJU EMOCIJE KAD PRIČA O DECI: Od Tare mi se srce istopi! Možda sam Stefana prerano odveo na Zvezdin meč!

Srpski teniser pričao je o roditeljstvu i osećanjima koja u njemu bude njegova deca

Objavljeno:

Novak Đoković je uvek isticao koliko mu se život promenio od kada je postao otac, i da njegova deca će uvek imati prioritet u odnosu na tenis.

Najbolji srpski teniser želi da iskoristi svaki trenutak koji može kako bi proveo sa sinom Stefanom i ćerkom Tarom, a o tome koliko uživa u očinstvu pričao je i u intervjuu za "Kurir".

Šampion Vimbldona i US opena je otkrio koliku mu je radost donelo rođenje ćerke Tare zbog koje mu se svaki put ozari lice.

- Od nje mi se srce topi. Očevi koji imaju ćerku to znaju. Svaki put kada vas ona pogleda istopite se, to je najbolji opis osećaja. Pogotovo sada kada ona raste i počinje da proizvodi prve zvukove i reči. Zove me "tata". Osećaj jeste potpuno drugačiji. Volim i Stefana i nju najviše na svetu, ali definitivno na drugačiji način - ispričao je Đoković.

Između očeva i ćerki uvek postoji posebna veza i uvek su zaštitnički nastrojeni prema njima.

- Jednim delom biću sigurno (zaštitnički nastrojen), ali, s druge strane, nemam strahove i mislim da takvi stavovi obično proizilaze iz strahova da li će neko nauditi mojoj ćerki i porodici na ovaj ili onaj način. Jelena i ja se trudimo da ne razmišljamo o tim stvarima iako, naravno, moramo da, budemo obazrivi kao i svi roditelji, ali se trudimo da budemo usredsređeni na pozitivne stvari.

Stefan je nešto stariji i sada je već uveliko svestan sveta oko sebe, a nedavno ga je Novak i prvi put odveo na utakmicu svog omiljenog tima, Crvene zvezde.

Novak Đoković sa sinom Stefanom na utakmici Crvene zvezde
Novak Đoković sa sinom Stefanom na utakmici Crvene zvezde foto: Printscreen

- On je bio srećan što je bio sa tatom, ali ne što je na utakmici. Njemu je bilo previše bučno, tako da smo morali brzo da idemo. Ukazala nam se prilika da odemo u Pionir, on obično u to vreme ide da spava, ali tada nije želeo. Možda sam ga prerano odveo na košarkašku utakmicu, ali opet, bilo je lepo doživeti to i znati da li je spreman. On se bavi sportom, igra malo tenis, malo fudbal... Provodi dosta vremena napolju, ima društvo i u Srbiji i u Monaku, a i na turnirima ima dosta igrača koji imaju decu. Bitna nam je njegova socijalizacija i zadovoljni smo kako to teče - rekao je Đoković.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs / Izvor: Kurir.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.