NOLE SE ISTOPIO: Ona me je gurala kroz periode sumnje, bola, nesigurnosti! To je najlepša emocija koju pojedinac može da oseti!
Foto: Reuters

PRELEP TEKSTIĆ

NOLE SE ISTOPIO: Ona me je gurala kroz periode sumnje, bola, nesigurnosti! To je najlepša emocija koju pojedinac može da oseti!

- Pre nego što sa vama podelim najdublje misli, želeo sam svima da vam se zahvalim na ljubavi i podršci tokom teških vremena!

Objavljeno: 13.09.2018. 09:07h
  • 137

Novak Đoković je osvojio treći US open u karijeri, a sreću zbog toga odlučio je da podeli i sa pratiocima na Instagramu, i to onako u svom stilu - poetski, romantično, idealistički...

- Pre nego što sa vama podelim najdublje misli, želeo sam svima da vam se zahvalim na ljubavi i podršci tokom teških vremena, a takođe i tokom ovih dobrigh. Sve to mi mnogo znači i nije bilo lako ostati ovde, kada su stvari bile nesigurne - počeo je Đoković izlaganje na Instagramu.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Before I share with you my deepest thoughts, I wanted to THANK YOU for your love and support during the hard times, and also during these good times. It means the world to me and I know it wasn’t easy to stick around when things were uncertain. So thank you! _ UnBELIEVEable is usually the most common way to explain extraordinary success.. To me, that expression negates the most powerful emotion that one can have - BELIEF. All this time, belief is what pushed me through moments of doubt, pain, uncertainty. I was stuck at some point and overwhelmed by a plethora of information. And the results were not showing. Everybody offered their opinions and advice on what to do and what was happening to me, and I can’t say I didn’t hear any of it. I did. I got confused at times. But there was one thing that kept me up, kept me going: Belief in myself, my abilities, my skills and talent, and my resilience. Belief that I am meant to do this. _ The biggest takeaway from these fantastic past few months is that UNBELIEVABLE doesn’t exist. Limits do not exist. When you see it in your mind, you can achieve it in life. When you show up with your courage, confidence and belief, you are already a winner despite the actual result. Your character prevails and you build your habits and your habits bring you one step closer to your goals. So my friends, embrace adversity and trust in the power of belief.. it can take you anywhere ? Love to all. Idemooo #USOpen

A post shared by Novak Djokovic (@djokernole) on

A, onda, osvrnuo se na ključnu reč koja mu je pomogla da ostvari ovaj uspeh - veru:

- Reč neverovatno je najučestaliji način da se opiše neki ogroman uspeh. Za mene, taj izraz negira najjaču emociju koju pojedinac može da ima - veru. Sve ovo vreme, vera me je gurala kroz momente sumnje, bola, nesigurnosti. Bio sam zaglavljen u jednoj tački i preplavljen obiljem informacija. Rezultati nisu bili dobri. Svi su želeli da kažu nešto o meni, da mi ponude svoje mišljenje i da objasne šta mi se dogodilo, i ne mogu da kažem da ništa od toga nisam čuo. Čuo sam, pa sam se zbunjivao. Ali, bila je tu ta jedna stvar koja me je održavala - vera. Vera u sebe, u svoje sposobnosti, umeća i talenat, kao i u moj otpor svemu tome. Vera u to da sam rođen za ovo - istakao je šampion US opena, i na kraju zaključio:

- Zaključak iz prethodnih nekoliko meseci je da NEMOGUĆE NE POSTOJI. Nema granica. Kada vidiš sebe u svom umu, možeš da postigneš sve u životu. Kada se pojaviš sa hrabrošću, samopouzdanjem i verom, već si pobednik uprkos rezultatu. Tvoj karakter prevladava i gradiš navike koje ti pomažu da ostvariš svoje ciljeve. Tako da, moji prijatelji, prigrlite razlike i verujte u moć verovanja, može da vas odvede gde niste ni sanjali - dovršio je više nego emotivni Novak Đoković.

BONUS VIDEO: 

(Espreso.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
Inicijalizacija u toku...

Espreso.rs


Adria media