Čitamo i ne verujemo da ovo izgovara Mats Vilander: Đoković je najbolji koga je tenis ikad video! U rangu je sa Džordanom i Muhamedom Alijem!
Foto: Reuters/AP

ne prestaje sa hvalospevima

Čitamo i ne verujemo da ovo izgovara Mats Vilander: Đoković je najbolji koga je tenis ikad video! U rangu je sa Džordanom i Muhamedom Alijem!

Švađanin je počeo baš da hvali Srbina na sva usta

Objavljeno:

Svašta se može očekivati od Matsa Vilandera kada govori o Novaku Đokoviću, ali ponekad Šveđanin itekako ume da iznenadi sve nas, što je bio slučaj i ovog puta.

Nekada najžešći kritičar srpskog tenisera, pa i potcenjivač njegovih rezultata i uspeha, skroz je revidirao svoj stav prema Beograđaninu u poslednjih nekoliko meseci.

Od Vimbldona je počeo da ga hvali sve više da bi sada dostigao i tačku vrhunca u svojoj kolumni koju piše za francuski "L'Ekip", a u kojoj je Đokovića uporedio sa najvećim sportistima svih vremena.

Novak Đoković je dokazao i na US openu da je najbolji na svetu
Novak Đoković je dokazao i na US openu da je najbolji na svetu foto: AP/Andres Kudacki

- Đoković je najmanje blistav od svih velikih šampiona. Ali igra na najvišem mogućem nivou. Bolji od Federera i Nadala? Verovatno. Jer niko ne može da ga povredi. Neverovatno je kako je uspeo da tako komplikovanu igru učini jednostavnom. Bez pokušavanja da izvede kompleksne stvari i nepotrebnog rizikovanja. Ne postoji slabost u njegovoj igri. On je ljudski zid. Ne moguće ga je proći. On je najbolji atleta koji je tenis ikad video. I jedan od najboljih u sportu generalno. Stavljam ga u rang Majkla Džordana i Mohameda Alija. Možemo tu dodati i Juseina Bolta - napisao je između ostalog Vilander u kolumni.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.