SERGEJ OPET UDARIO NA NOVAKA! Dečko, sad već svima ideš na živce! Kad se penzionišeš, potpiši za FK Vegeterijanac!
Foto: Dragan Kadić/Reuters

Nije mu prvi put

SERGEJ OPET UDARIO NA NOVAKA! Dečko, sad već svima ideš na živce! Kad se penzionišeš, potpiši za FK Vegeterijanac!

Poznati glumac je opet putem društvenih mreža prozivao najboljeg srpskog tenisera posle poraza, a u vezi sa njegovim načinom ishrane

Objavljeno:

Sergej Trifunović se baš nameračio na Novaka Đokovića u poslednje vreme.

Poznati glumac je prozivao srpskog tenisera posle njegovog četvrtfinalnog meča na Rolan Garosu protiv Marka Čekinata, koji je izgubio nakon velike borbe i drame u četvrtom setu.

Trifunović je putem Tvitera ponovo udario na Đokovićev način ishrane, odnosno izbegavanje konzumiranja mesa i izneo da je to ono što najviše pravi problema u njegovoj fizičkoj spremi i izdržljivosti na terenu.

- Dobro dečko, sad nam već svima ideš na živce: Počni da jedeš to meso, batali karfiol, alge, pa kad se penzionišeš, potpiši za FK Vegeterijanac - napisao je Trifunović na Tviteru.

Ovo je izazvalo salve komentara drugih korisnika sa kojima je glumac potom ušao u diskusiju, i dalje braneći svoj stav da sport i način ishrane Novaka Đokovića ne mogu da funkcionišu.

Potom je istakao da nije gledao meč, ali da svejedno misli da srpskom teniseru nedostaje fizičke snage baš zbog dijete.

Inače, nije prvi put da Trifunović proziva najboljeg srpskog tenisera zbog načina, ishrane, jer je pre nekoliko meseci to učinio kada je bio u Istanbulu sa svojim bratom Branislavom i drugim srpskim igračem Viktorom Troickim na večeri.

- Novi nutricionista i life coach Viktora Troickog: Peppe i Gmaz. Samo meso, samo vrhunski rezultati: “Holesteroll za prvih 10” - napisao je tada Trifunović uz zajedničku fotografiju posle večere na kojoj je očigledno glavno jelo bila junetina.

A post shared by Sergej (@dick_whistler) on

BONUS VIDEO: Dmitrović na okupljanju reprezentacije pred Mundijal

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.