BAŠ LOŠE VESTI: Novak Đoković ne igra, stigla potvrda! (FOTO)
Novak Đoković, Foto: COLIN MURTY / AFP / Profimedia

šok

BAŠ LOŠE VESTI: Novak Đoković ne igra, stigla potvrda! (FOTO)

Povreda je jača...

Objavljeno: 18:10h

Loše vesti za srpski tenis! Najbolji teniser sveta Novak Đoković neće igrati za Dejvis kup reprezentaciju Srbije, što su potvrdili iz Teniskog saveza.

Srbija će u plej-ofu igrati protiv Slovačke 2. i 3. februara u Kraljevu, a selektor Viktor Troicki je odredio tim.

Srbiju će predstavljati Dušan Lajović, Laslo Đere, Hamad Međedović, Miomir Kecmanović i Nikola Ćaćić.

- Na spisku nemaa najboljeg tenisera sveta u istoriji Novaka Đokovića, zbog povrede i mogućnsoti da se što bolje pripremi za nastavak sezone u kojima ga očekuje, pored standardnih obaveza na ATP turu i Dejvis kupu, i učešće na Olimpijskim igrama u Parizu - navodi se u saopštenju.

- Slovčkoj će na megdan jak tim Srbije u kome su u singlu 33. igrač planete Laslo Đere, 52. Dušan Lajović, 54. Miomir Kecmanović i najmlađa zvezda i osvajač Nekst džen mastersa Hamad Međedović, 113. na svetu. Tu je i specijalista za dubl, 70. igrač na ATP listi Nikola Ćaćić - dodaje se.

Podsetimo, Novak je povredio zglob desne ruke tokom Junajted kupa, pa će mu biti potrebno vreme da se pripremi za Australijan Open, a otom i nastavak sezone.

Bonus video:

02:00

NOVAK SE BORI ZA PRAVA IGRAČA, IMA STAV U MONOTONIJI JEDNOUMLJA Opovrgnute žestoke izjave Rene Stabs prema svetskom broju jedan!

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.