ONI SU ŠPANCIMA NOVI RAFAEL I MERI NADAL: Devojka Karlosa Alkarasa je 3 godine starija od njega, PRIRODNA LEPOTICA!
Marija Gonsales, Foto: Printscreen/Instagram/@mariaaagimenezz, EPA ISABEL INFANTES EPA

očarava

ONI SU ŠPANCIMA NOVI RAFAEL I MERI NADAL: Devojka Karlosa Alkarasa je 3 godine starija od njega, PRIRODNA LEPOTICA!

Osim što mu tako dobro ide s reketom u rukama, Alkaras ima uspeha i u privatnom životu, konkretno u ljubavi

Objavljeno: 15:15h

Karlos Alkaras je glavna sportska tema širom sveta nakon fascinantne partije i pobede u finalu Vimbldona nad Novakom Đokovićem.

Mladi Španac je tako zadržao prvo mesto na ATP listi i došao do svoje druge grend slem titule, ali i još jednom nagovestio da će dominirati kada sa scene siđe cela "Velika trojka" - Rodžer Federer, Rafael Nadal i Novak Đoković.

Osvajanjem trofeja već iz svog trećeg nastupa na Vimbldonu (Đoković to uspeo iz sedmog, a Federer i Nadal iz petog pokušaja), Karlitos je nadmašio ove velikane jer niko od njih nije već sa 20 godina bio tako dobar na svim podlogama. Doduše, tek treba da osvoji Rolan Garos, ali je svima poznato da je izuzetno jak na šljaci.

Karlos Alkaras, Karlos Alkaraz
foto: Antoine Couvercelle / Panoramic / imago sportfotodienst / Profimedia

Karlos Alkaras Garfija je početkom aprila 2022. postao najmlađi osvajač ATP Mastersa u Miamiju (oborio Nadalov rekord iz 2005), a ujedno treći najmlađi osvajač jednog mastersa u istoriji. Onda je maja prošle godine osvojio i Barselonu odigravši u istom danu i polufinale i finale.

Sutradan se po prvi put se našao u top 10 igrača ATP liste (opet najmlađi takav igrač od Rafe 2005), a od sledećeg ponedeljka će biti sedmi igrač sveta. Trenira ga bivši broj 1 i osvajač Rolan Garosa 2003. Huan Karlos Ferero iz čije akademije je ponikao.

Osim što mu tako dobro ide s reketom u rukama, Karlos ima uspeha i u privatnom životu, konkretno u ljubavi. A i tu je sličan sa Nadalom, ali mogli bi reći i sa Đokovićem i Federerom, s obzirom da se brzo skrasio na duže staze sa "devojkom iz kraja".

Alkarasov visok nivo zrelosti i poniznosti su sastojci koji ga čine visoko prepoznatim u svetu tenisa, ali mediji dosta teško saznaju informacije o njegovom životu izvan tenisa. Međutim, on sam je to dešifrirao objavom na društvenim mrežama septembra 2021. kada je otkrio početak romanse sa Marijom Gonsales, tri godine starijom koleginicom i zemljakinjom.

1 / 5 Foto: Printscreen/Instagram/@mariaaagimenezz

Marija je teniserka od malih nogu i nastupa za Teniski klub Mursija, a upravo tu je i sam Alkaras napravio prve korake. Iz tog razloga, prema pisanju domaćih medija, oboje su se upoznali u svetu tenisa i njihova veza se razvila iz ovog zajedničkog interesa.

Za razliku od Karlosa, devojka Marija Gonsales Himenes nije popularna niti uspešna u tenisu, ali zajedno čine izuzetan par.

Marija Gonsales, Marija Gonsales Himenes, Devojka Karlosa Alkarasa
foto: Printscreen/Instagram/@mariaaagimenezz

Skromnost Alkarasa odražava se i kroz njegov ljubavni život i profil devojke koju na Instagramu trenutno prati "svega" 13,2 hiljade osoba a taj broj raste srazmerno uspesima njenog dečka.

Poput svoje imenjakinje Marije Franćiske Pereljo (pogrešno je pojedini novinari u Srbiji zovu Ćiska jer je tako niko od bližnjih ne zove), Nadalove supruge i devojke od tinejdžerskih dana, čini se da je i Marija jednostavna, povučena, nenametljiva.

I sa samo nekoliko "običnih" fotografija na Instagramu, zbog čega pojedini mediji u Španiji tvrde da je "čudno i neobično kakvu je devojku izabrao".

Bonus video:

00:11

Novak Đoković se sprema za izlazak na teren

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.