HRVATICA OČARANA ĐOKOVIĆEM: "Novak je s druge planete, ne može mu NIKO ništa!"
Novak Đoković, Foto: Adam Davy / PA Images / Profimedia

nedodirljiv

HRVATICA OČARANA ĐOKOVIĆEM: "Novak je s druge planete, ne može mu NIKO ništa!"

Osvajačica Rolan Garosa 1997. i nekada četvrta na planeti smatra da će Novak doći do pete uzastopne titule u Londonu

Objavljeno:

Novak Đoković je prvi favorit na Vimbldonu za sve, pa i za bivšu teniserku Jugoslavije i Hrvatske, Ivu Majoli.

Osvajačica Rolan Garosa 1997. i nekada četvrta na planeti smatra da će Novak doći do pete uzastopne titule u Londonu, a ukupno osme. Ne vidi ko bi u odsustvu Federera i Nadala mogao da mu se suprotstavi, ali ne isključuje iznenađenja.

- Novak je s druge planete. Sigurno da je favorit. Mislim da mu u ovom trenutku niko ništa ne može. Ali sport je sport. Na kraju dana je sve moguće. Četvrtfinala, polufinala, finale... Uvek su teški mečevi. Možda je to opet Alkaras, ali na travi je Novak mentalno prejak, u dobroj je formi. Ako mu neko može zapretiti, mislim da je Alkaras. Siner igra jako dobro. Svaki meč je težak.

Iva Majoli
foto: Printscreen/YouTube

To je potvrdio i Đokovićev duel sa neugodnim Hubertom Hurkačem. Danas igra protiv Andreja Rubljova kog je uvek lako savladavao na grend slemovima, a naročito ne bi trebalo da mu predstavlja problem na travi Vimbldona gde je dominantan skoro kao u Australiji, primetila je Majoli.

- Šta ima na svim podlogama? Australija 10 puta, Vimbldon sedam. Novak je mentalno toliko jak, ima to nešto što niko drugi nema. Imali su verovatno i Rodžer i Rafa, u svojim okvirima, ali mislim da je Novak poseban. Ima još dosta grend slemova u rukavu - smatra Hrvatica koja će sa zemljakom Goranom Ivaniševićem, Novakovim trenerom, učestvovati na turniru veterana u miksu.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.