OVA MISTERIOZNA ŽENA IMA TAJNI UGOVOR SA PORODICOM ĐOKOVIĆ: Novak i Jelena ništa nisu želeli da prepuste slučaju!
Dadilja porodice Đoković, Foto: Printscreen/RTS

privukla pažnju

OVA MISTERIOZNA ŽENA IMA TAJNI UGOVOR SA PORODICOM ĐOKOVIĆ: Novak i Jelena ništa nisu želeli da prepuste slučaju!

Njoj je dozvoljeno da bude veoma bliska užem delu porodice Novaka Đokovića

Objavljeno:

Misteriozna dama koja iz boksa Novaka Đokovića prati mečeve najboljeg tenisera svih vremena na ovogodišnjem Vimbldonu privukla je neviđenu pažnju javnosti.

Pored standardne ekipe koju smo navikli da gledamo u loži srpskog asa mnoge je zaintrigirala jedna lepotica koju ranije nismo imali prilike da viđamo u Noletovom boksu, pa je radoznalost javnosti ekspresno dostigla maksimum.

Ubrzo je otkriveno da se radi o dadilji porodice Đoković, mladoj i izuzetno sposobnoj dami koja brine o Stefanu i Tari.

Poslovne obaveze uspešnih javnih ličnosti često umeju da poremete njihov porodični život, međutim, najbolji teniser svih vremena Novak Đoković i njegova supruga Jelena, uprkos brojnim obavezama uspeli su savršeno da urede svoj život.

Zbog brojnih profesionalnih obaveza bili odlučili su da angažuju dadilju koja brine o njihovim mališanima.

Pronaći savršenu dadilju mnogo je više od sjajnog CV-ja. Pre nego što su doneli odluku da zaposle ovu mladu damu, Jelena i Novak su proveravali biografije potencijalnih kandidatkinja za posao, pročitali brojne preporuke ranijih poslodavaca i nakon nekoliko nedelja razmatranja pronašli idealno rešenje.

1 / 3 Foto: COLORSPORT / Andrew Cowie

Dadilja predstavlja ulazak u intimu porodice, pa Novak i Jelena ništa nisu želeli da prepuste slučaju. Zbog toga je ova mlada dama bila u obavezi da sa porodicom Đoković potpiše ugovor o tajnosti, kako bi intima i detalji iz privatnog života slavnog tenisera i njegove porodice ostali u četiri zida njihovog doma.

Mlada dama je ispunila sva očekivanja. Poštuje njihovu ulogu roditelja i deli Novakovu Jeleninu filozofiju u odgajanju dece. Poseduje sjajane karakteristike padagoško-metodičkog rada sa decom i govori nekoliko stranih jezika.

Plata, beneficije i privilegije koje ima su neverovatne, ali i njene obaveze. Zbog Novakovog "posla" često putuje sa Đokovićima i ponekad brine o deci 24 sata dnevno.

Bonus video:

06:38

DA JE NOVAK BIO MALO OŠTRIJI U STAVOVIMA UNIŠTILI BI GA! Dejan Anđus o najboljem reketu sveta: Možda ga nisu prepoznali na vreme

(Espreso/Kurir)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.