ALKARASOV OTAC SNIMAO ĐOKOVIĆA, NOVAKU NE PRIJA: "Znaš da gledaju preko ramena..."
Novak Đoković i Karlos Alkaras, Foto: Glyn KIRK / AFP / Profimedia

zna sve

ALKARASOV OTAC SNIMAO ĐOKOVIĆA, NOVAKU NE PRIJA: "Znaš da gledaju preko ramena..."

Članovi Alkarasovog tima su "špijunirali" Đokovića tokom treninga

Objavljeno:

Novak Đoković danas igra meč četvrtfinala Vimbldona protiv Andreja Rubljova, u nastavku pohoda na petu uzastopnu, a ukupno osmu titulu.

Dan ranije, srpski teniser je pred nastavak teškog duela sa Hubertom Hurkačom na terenima vimbldonskog kompleksa trenirao pored Karlosa Alkarasa.

Tom prilikom, članovi Špančevog tima su "špijunirali" Đokovića, a Alkarasov otac, Karlos senior, u više navrata je slikao i snimao trening grend slem rekordera.

Novak Đoković
foto: Adam Davy / PA Images / Profimedia

Novak je dao svoj sud o ovoj situaciji.

- To je situacija takva, okolnosti su takve da na treninzima nemamo privatnost, iako ponekad bih voleo da imam više privatnosti. Onda to daje više mogućnosti da isprobam neke stvari, da komuniciram jasnije sa svojim timom. Činjenica jeste da nisi potpunosti opušten na treningu. Znaš da su tu tvoji rivali, znaš da svi gledaju preko ramena šta se događa, na čemu radiš. Svaki udarac se meri, procenjuje i ocenjuje - naveo je Đoković, a onda dodao:

- To kroz neku analizu sutra utiče na eventualni susret sa Alkarazom ili bilo kim. Koncentracija je potrebna. Za mene je trening kao meč. Taj intenzitet unosim i na trening. Ponekad atmosfera je ležernija ako se bolje osećam, napetija ako se loše osećam. Suština je ta da svojim rivalima ne želiš da odaješ utisak da ti je slabo, da si nervozan, da ne ide. Činjenica jeste da smo svi veoma usredsređeni - zaključio je Novak Đoković.

Bonus video:

04:35

ĐOKOVIĆ JE BIO ŽRTVA, NI DVA NOVAKA TO NE BI IZDRŽALA Brajović: Pokazao je da je Iron man, džaba im što ga ŠPIJUNIRAJU

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.