URNEBESNA SERENA! Kada su mi na ceremoniji rekli da ću biti prva na WTA listi, nisam mogla da verujem! (VIDEO)
Foto: Reuters

Carica!

URNEBESNA SERENA! Kada su mi na ceremoniji rekli da ću biti prva na WTA listi, nisam mogla da verujem! (VIDEO)

Kada napravite ovoliko dobrih rezultata, a nemate smisla za humor, šta vam to sve znači? Serena ga definitivno i dalje poseduje...
Objavljeno:

- To je bonus. Zaista nisam znala. Dobar je osećaj. Volim da budem na vrhu, volim taj osećaj. Na početku turnira pitala sam trenera da li ću biti prva ako osvojim turnir, a on je rekao: 'Ne, ne, ne'. Danas na ceremoniji dodele pehara rekli su između ostalog i da sam novi broj jedan i tada sam pomislila: 'Zaista?' - rekla je ona.

Serena Vilijams gotovo nikada ne učestvuje u diskusijama ko je najbolja teniserka svih vremena, ali je sada rekla da je među tri najbolje.

- Sigurno je tako. Između Martine (Navratilove), mene i Štefi Graf... Mi vodimo - rekla je ona.

Serena je posle meča na poklon dobila patike njenog sponzora "Najki", na kojima je napisan broj 23, vezano za broj grend slem titula.

Njena starija sestra Venus Vilijams danas je igrala finale grend slema prvi put posle sedam godina. Ona je bila dostojanstvena u porazu, čestitala je mlađoj sestri i rekla da je srećna zbog njenog dostignuća.

foto: Reuters

- Osećam da sam spremna. Nisam igrala u finalu nekoliko godina, ali mislim da to nije nešto što se zaboravlja. Igrala sam u mnogo finala, pa sam imala iskustvo - rekla je tridesetšestogodišnja Venus.

TENISKA ISTORIJA - ISPISANA! Šta je zajedničko Sereni Vilijams i Majklu Džordanu? Broj 23! (VIDEO)

Kada su joj 2011. godine dijagnostifikovali Sjogrenov sindrom, autoimunu bolest, spekulisalo se da se neće vratiti u dobru formu kojom je osvojila sedam grend slem titula. Tada je ispala iz 100 najboljih, a između 2011. i 2014. godine nije uspela da prođe treće kolo na grend slem turnirima.

Ona će se od ponedeljka popeti na 11. mesto na WTA listi.

- Motivisana sam da nastavim, da udaram lopticu onako kako znam da mogu. Ima malo stvari koje moram da popravim - rekla je Venus Vilijams.

BONUS VIDEO: Zbog ove trke su Boltu oduzeli zlatnu medalju!

(Espreso.co.rs/Beta)

counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.