URNEBESNA SERENA! Kada su mi na ceremoniji rekli da ću biti prva na WTA listi, nisam mogla da verujem! (VIDEO)
Foto: Reuters

Carica!

URNEBESNA SERENA! Kada su mi na ceremoniji rekli da ću biti prva na WTA listi, nisam mogla da verujem! (VIDEO)

Kada napravite ovoliko dobrih rezultata, a nemate smisla za humor, šta vam to sve znači? Serena ga definitivno i dalje poseduje...
Objavljeno:

Američka tenisrka Serena Vilijams rekla je danas da se oseća sjajno posle osvajanja 23. grend slem titule u karijeri, sedme na Otvorenom prvenstvu Australije u Melburnu.

OK, znate da Espreso ima aplikaciju. Niste znali da je od danas još bolja!

- Sjajan je osećaj osvojiti 23 grend slem trofeja. Zaista se sjajno osećam. Jurila sam ga dugo, baš dugo, a kada je došao na dohvat ruke, znala sam da imam priliku i tu sam. Osećaj je sjajan, a nema boljeg mesta za rekord od Melburna - rekla je Serena Vilijams.

Ona je osvojila rekordnu 23. grend slem titulu i pretekla Štefi Graf po broju grend slem trofeja u Open eri, pošto je danas u Melburnu pobedila stariju sestru Venus Vilijams sa 6:4, 6:4.

foto: Reuters

- Nikada nisam razmišljala o broju (titula). U tome je lepota. Kada sam počela da igram tenis, samo sam želela da osvojim grend slem. Posle toga sam samo želela da pobeđujem. Svaki put kada izađem na teren, želim da pobedim - rekla je Serena Vilijams.

Više grend slem titula od nje ima samo Margaret Kort, 24, ali ih je ona osvojila pre početka novog načina bodovanja, Open ere 1968. godine. ; Serena Vilijams rekla je da ne žuri da napadne taj rekord.

- Jednu stvar koju sam naučila jeste da moraš da uživaš. U tome je stvar, pre Australijan opena imate nekoliko meseci za odmor i opuštanje, a ostali grend slem turniri su blizu tokom sezone - navela je tridesetpetogodišnja Vilijams.

Ona se osvajanjem Australijan opena vratila na prvo mesto WTA liste, koje joj je prošlog septembra preuzela Andželik Kerber iz Nemačke.

counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.